Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Eu aș vrea să-mi închei cariera la Dinamo, îți jur! Pentru asta am venit, iubesc clubul!

 



Fundașul croat Ante Plujic, 33 de ani, a mărturisit că este obosit de întreaga situație de la Dinamo, nefiind convins că va mai accepta o nouă tăiere salarială.



- Ce faci, Ante, după vacanță te întorci la Dinamo?

- Da, voi fi la reunire, pe 15 iunie, am contract. Apoi? Nu știu. Chiar nu știu! Sunt datorii către jucători, 2-3 luni, 6 luni la alții. N-am primit hârtie, dar voi veni să văd care este situația. Am ceva informații că se va discuta despre micșorarea salariilor, deja sunt foarte obosit de aceste negocieri.


- Cum resimți întreaga situație?

- În ianuarie am acceptat ceva, nu doar eu, vreo 8-10 jucători, despre contracte, despre tăierea salariilor, dar tot sunt datorii. Ni s-a spus că vor fi achitate la timp, însă nu au fost, pentru că a trebuit să se dea bani pentru club. Înțeleg, însă situația e delicată pentru noi. Nu știu, chiar nu știu dacă va fi cineva care să accepte noile condiții.


- De ce?

- Suferim de prea multă vreme. Prea multe luni neplătite. Aștepți jumătate de an să-ți primești salariul, iei unul-două, puțin câte puțin, apoi iar urmează luni bune fără nimic. Doar Dumnezeu din cer știe care e situația la Dinamo, însă nu poți trăi într-o astfel de incertitudine în lumea reală! OK, hai să zicem că acceptăm toți să jucăm un an gratis, dar există vreo certitudine că apoi va fi bine? Că va veni cineva să bage 5-8 milioane de euro și să se rezolve?!


Ante Puljic: „Nu se vor înghesui jucătorii să vină la Dinamo”

- Pare că te întorci la antrenamente, la București, ca să ai de unde pleca.

- Nu știu dacă voi accepta să continuu, nu cred. Nu este o situație bună. Îți zic că-ți taie salariul, apoi nu-ți dau nici banii ăia. Te simți ciudat. Nu e bine. Nu pot spune ceva rău despre DDB, din contră oamenii fac orice ca să rezolve situația. Dar nu poți rezista așa, să colectezi bani. A trecut euforia, nu poți trăi doar din ea! Nu vorbesc doar despre mine, toți trăim o stare de confuzie. Parcă ne învârtim în cerc. Încerci ceva, iese bine, dar știi că va veni un moment când va fi vorba de bani și se duce totul în prăpastie.


Ante Puljic: „Voiam să-mi închei cariera la Dinamo"

- Care ar fi soluția salvatoare?

- Aici e nevoie de un om care să pompeze lunar sute de mii de euro. Vin datorii din urmă. Dacă ar veni unul cu 5 milioane de euro, să acopere "găurile", apoi să începi, pas cu pas, să pui puțin la buget, să aduci jucători de calitate. Din păcate, nu poți trăi fără bani mulți. Din păcate, nu poți face performanță doar vânzând bilete pe internet. Eu aș vrea să-mi închei cariera la Dinamo, îți jur! Pentru asta am venit, iubesc clubul. Dar, în ritmul ăsta, nu știu. "Ante, trebuie să tăiem, Ante, trebuie să fii un exemplu", însă nu pot doar astfel! Oricât aș vrea. Am familie, așa mă întorc și stau lângă ai mei acasă. Mai e o chestie.

sursa: gsp.ro


Comentarii