Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, datorie de 40.000

 




Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a obligat clubul Dinamo să îi plătească salariile restante lui Florin Bejan (30 de ani), fotbalist care s-a despărțit de clubul alb-roșu la finalul sezonului trecut.



Florin Bejan, stoper care a adunat 25 de meciuri pentru Dinamo în sezonul 2020/2021, a rămas liber de contract și cu un gust amar la finalul sezonului.


Bejan avertizase încă din luna mai că va depune memoriu pentru a-și recupera salariile restante, lucru pe care l-a și făcut. Iar Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF i-a dat dreptate! 


Dinamo se vede obligată să îi achite lui Bejan salariile restante, precum și taxa de procedură pentru litigiu.


BEJAN FLORIN vs. SC DINAMO 1948 SA - Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile. 

- lpf.ro


Dinamo, datorie de 40.000 euro către Florin Bejan

În mai, Bejan dezvăluise într-un interviu pentru Fanatik că nu și-a primit salariul din luna decembrie.


„E ceva normal să ne primim salariile. Eu am de luat aproximativ 35.000-40.000 de euro. De când am luat vacanță nu am vorbit cu nimeni de la club și nimeni din DDB nu a vorbit cu mine legat de acest lucru în finalul ăsta de sezon”, declarase fundașul.



sursa: gsp.ro

Comentarii