Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, datorie de 40.000

 
Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a obligat clubul Dinamo să îi plătească salariile restante lui Florin Bejan (30 de ani), fotbalist care s-a despărțit de clubul alb-roșu la finalul sezonului trecut.Florin Bejan, stoper care a adunat 25 de meciuri pentru Dinamo în sezonul 2020/2021, a rămas liber de contract și cu un gust amar la finalul sezonului.


Bejan avertizase încă din luna mai că va depune memoriu pentru a-și recupera salariile restante, lucru pe care l-a și făcut. Iar Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF i-a dat dreptate! 


Dinamo se vede obligată să îi achite lui Bejan salariile restante, precum și taxa de procedură pentru litigiu.


BEJAN FLORIN vs. SC DINAMO 1948 SA - Pretenții financiare – Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile. 

- lpf.ro


Dinamo, datorie de 40.000 euro către Florin Bejan

În mai, Bejan dezvăluise într-un interviu pentru Fanatik că nu și-a primit salariul din luna decembrie.


„E ceva normal să ne primim salariile. Eu am de luat aproximativ 35.000-40.000 de euro. De când am luat vacanță nu am vorbit cu nimeni de la club și nimeni din DDB nu a vorbit cu mine legat de acest lucru în finalul ăsta de sezon”, declarase fundașul.sursa: gsp.ro

Comentarii