Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Marius Nicolae, despre intrarea lui Dinamo în insolvenţă: “Poate să însemne relansarea pentru viitor!”

 Directorul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a vorbit despre posibilitatea ca echipa să intre într-o nouă insolvenţă.


Dinamo este este foarte aproape de a intra într-o nouă insolvenţă. FANATIK a scris despre faptul că oficialii clubului se pregătesc să depună joi actele la Tribunal, această soluţie fiind una extremă în încercarea de a salva clubul, care se confruntă cu datorii uriaşe.


Marius Nicolae, despre insolvenţă: “Poate să însemne sănătatea lui Dinamo!”

Directorul sportiv de la Dinamo, Marius Nicolae, a declarat pentru FANATIK că o intrare în insolvenţă poate să însemne relansarea pentru viitor şi că Dinamo a mai reuşit să iasă o dată dintr-o astfel de situaţie:


“În acest moment, eu nu ştiu despre aceste planuri de insolvenţă. Însă, pot fi oameni care stăpânesc acest domeniu şi care au un plan bine pus la punct. Dinamo a mai fost într-o insolvenţă din care a ieşit cu bine. Depinde cine o manageriază.


O insolvenţă nu înseamnă distrugerea unui club, ci poate să însemne sănătatea lui Dinamo şi relansarea pentru viitor. Jucătorii şi angajaţii ar fi fericiţi, pentru că nu se mai permit întârzieri, chiar dacă salariile ar fi mai mici. 


“Se fac eforturi uriaşe ca acest club să se salveze!”

Am trecut printr-o insolvenţă în trecut, dar nu am stat mult, la Petrolul. Cu Dinamo, nu ştiu ce se va întâmpla, dar ceea ce pot să vă spun e că se fac eforturi uriaşe ca acest club să se salveze. Aşa s-a întâmplat şi în finalul sezonului trecut. 


Sunt mulţi oameni de afaceri care se interesează să vină alături de noi şi care stăpânesc mult mai bine aceste lucruri decât mine. Eu nu pot să mă declar surprins că Dinamo intră în insolvenţă, dar nu pot spune clar asta pentru că nu ştiu”, a spus managerul sportiv.


“Cel mai bun exemplu este CFR Cluj. O echipă care a fost în insolvenţă şi care de patru ani încoace ia titlul în România”

Oficialul lui Dinamo a dat exemplul CFR Cluj în gestionarea stării de insolvenţă. Ardelenii au ieşit în 2017 din insolvenţă şi au reuşit să domine competiţia internă, reuşind să câştige patru titluri la rând:


“Se vrea ca Dinamo să continue acest drum, să nu dispară şi fanii din DDB au făcut eforturi foarte mari să ţină clubul în viaţă. Cel mai bun exemplu este CFR Cluj. O echipă care a fost în insolvenţă şi care de patru ani încoace ia titlul în România. 


Dar planul trebuie să fie bine pus la punct. Chiar nu ştiu, nu pot să spun mai multe pentru că eu muncesc pe alt plan. Aţi vorbit şi voi cu Dusan Uhrin, a spus şi el ce probleme sunt. Încerc să fac lucrurile să meargă cât mai bine la club. 


Negociem cu jucători, încercăm să creăm cele mai bune condiţii la club, sunt foarte multe de pus la punct”, a spus Marius Nicolae pentru FANATIK.


Dinamo a încheiat pe locul 11 în Casa Pariurilor Liga 1 în sezonul recent încheiat, după un parcurs foarte bun în a doua parte din play-out.


7.000.000 de euro sunt datoriile celor de la Dinamo

2015 este anul în care Dinamo a ieşit din prima insolvenţă din istoria clubului


sursa foto: gsp.ro

Comentarii