Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suma totală strânsă de suporteri de la lansarea programului: „Nimeni n-a crezut”

 





Bilanțul DDB, program creat în 2018


La 3 ani de la lansare, DDB, programul care a ținut Dinamo în viață în ultima vreme, se laudă cu două milioane de euro obținuți din donații.



„Nimeni n-ar fi crezut că vom fi în stare să adunăm atâția bani. Am fost priviți cu suspiciune și neîncredere, am fost criticați și puși la îndoială, într-o perioadă în care trebuia să ne luptăm cu pandemia, cu amenințarea falimentului și cu riscul retrogradării”, au comunicat reprezentanții DDB.


DDB a adunat două milioane de euro în 3 ani

În decembrie 2020 și ianuarie 2021, Dinamo a returnat către programul socios suma de 1,4 milioane de lei, bani returnați apoi de fani printr-un alt contract de împrumut.


„Avem și cheltuieli inevitabile, cum ar fi producerea a peste 15.000 de eșarfe și carduri, tricourile pentru acționarii Premium, transportul/expedierea către membri, comisioanele percepute de Netopia la fiecare plată, onorariu avocat sau cheltuieli notariale”, mai susțin suporterii.



sursa: gsp.ro



Comentarii