Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a încheiat un parteneriat cu un actor important

 


Dinamo a încheiat un parteneriat cu BILANCIA, companie din sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității.



Alb-roșiii caută soluții pentru a ieși din situația tulbure în care se află în prezent. Lipsit de sprijin financiar din partea lui Pablo Cortacero, acționarul majoritar, clubul se zbate să supraviețuiască, fiind ținut cu mare dificultate pe linia de plutire de către suporteri.


Pentru a îmbunătăți condițiile de la Săftica, Dinamo a încheiat un parteneriat cu compania BILANCIA, cu activitate în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității.


„Încercăm să aducem cantonamentul de la Săftica la un nivel european și aici vorbim de alimentație, condiții de pregătire, recuperare, vitaminizare. Suntem bucuroși să anunțăm că echipa BILANCIA s-a alăturat proiectului nostru", a transmis managerul sportiv Mario Nicolae.


BILANCIA este o companie fondată în 1992 cu un capital 100% românesc. Compania se caracterizează pe site-ul oficial drept „un lider european în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale și accesorii pentru pregătirea, menținerea și servirea preparatelor culinare și a băuturilor”.



sursa: gsp.ro

Comentarii