Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a încheiat un parteneriat cu un actor important

 


Dinamo a încheiat un parteneriat cu BILANCIA, companie din sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității.Alb-roșiii caută soluții pentru a ieși din situația tulbure în care se află în prezent. Lipsit de sprijin financiar din partea lui Pablo Cortacero, acționarul majoritar, clubul se zbate să supraviețuiască, fiind ținut cu mare dificultate pe linia de plutire de către suporteri.


Pentru a îmbunătăți condițiile de la Săftica, Dinamo a încheiat un parteneriat cu compania BILANCIA, cu activitate în sectorul distribuției de utilaje și accesorii pentru industria ospitalității.


„Încercăm să aducem cantonamentul de la Săftica la un nivel european și aici vorbim de alimentație, condiții de pregătire, recuperare, vitaminizare. Suntem bucuroși să anunțăm că echipa BILANCIA s-a alăturat proiectului nostru", a transmis managerul sportiv Mario Nicolae.


BILANCIA este o companie fondată în 1992 cu un capital 100% românesc. Compania se caracterizează pe site-ul oficial drept „un lider european în domeniul importului și furnizării de echipamente profesionale și accesorii pentru pregătirea, menținerea și servirea preparatelor culinare și a băuturilor”.sursa: gsp.ro

Comentarii