Post Top Ad


Nu e îngrijorat de situația de la Dinamo: „Echipa joacă altfel în ciuda rezultatelor”
Vasile Miruță rămâne același dinamovist convins. 

Vasile Miriuță merge pe mana lui Rednic, Mureșan și în domnul Zăvăleanu și are încredere deplina ca Dinamo va juca altceva după ce jucătorii își vor rezolva problema care o au de ordin fizic. 

Vasile Miriuță nu e îngrijorat de situația de la Dinamo: „Echipa joacă altfel în ciuda rezultatelor”

„Eu zic că Mircea Rednic e cel mai indicat acum și s-a văzut că echipa joacă totuși altceva în ciuda rezultatelor.  Au jucat foarte bine cu Rapidul și puteau să câștige și cu UTA”.


Din punctul său de vedere, Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj din cauza carențelor din punct de vedere fizic.

„Din iarnă vor arăta cu totul altfel. Au venit acești jucători pe parcurs care nu sunt pregătiți fizic și s-a văzut asta și cu CFR Cluj, care i-a sufocat cu pressingul.

Dar am încredere în Mircea Rednic că îi va pune pe picioare și Dinamo va arăta altfel din iarnă. Am mare încredere în domnul Mureșan și în domnul Zăvăleanu”.

Ce părere are Vasile Miriuță de transferurile lui Dinamo.

Eu zic că Torje e un jucător important pentru Dinamo, Filip din păcate e accidentat acum. Matei a fost o repriză extraordinară cu Rapidul și a jucat bine și la Sepsi.


Ivanovski e un jucător care mie îmi place dar mai are nevoie de cineva în spatele lui și de încă un atacant. Se zbate și e bătăios. Și fundașul central Pinto e un jucător bun și mijlocașul central Espinosa”, a declarat Vasile Miriuță pentru FANATIK.


sursa foto: prosport.roComentarii