Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Goalkeeper-ul Laurențiu Brănescu noul jucator a lui Dinamo

[starttext]





Ioan Andone a reușit primul transfer la Dinamo, de la revenirea pe banca echipei din Ștefan cel Mare. Goalkeeper-ul Laurențiu Brănescu va juca în următorul sezon, sub formă de împrumut, sub comanda ”Fălcosului”.

 Portarul de 22 de ani a mai fost pe lista lui Dinamo vara trecută. Ionuţ Negoiţă a discutat personal cu oficialii „Bătrânei Doamne” în decursul sezonului trecut pentru portarul român. Acesta mai are trei de contract cu formaţia din Torino, iar italienii nu sunt dispuşi să-l cedeze definitiv. 

 Fostul internaţional U21 a fost împrumutat în ultimele sezoane de Juventus la câteva echipe din Serie C, dar şi în primele ligi din Ungaria şi Cipru. Anul trecut a jucat pentru Omonia Nicosia, echipă cu care a terminat pe locul patru. În afară de Brănescu, Dinamo mai vrea să-i aducă împrumut pe Elhamed şi Puljic de la Gent, cărora le-a trimis deja o ofertă scrisă. 


 Brănescu s-a antrenat deja astăzi alături de noua sa echipă, urmând a semna în următoarele zile contractul cu Dinamo.

sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii