Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bosniacul Busuladzic, încântat de venirea la Dinamo: "E un pas mare în carieră pentru mine"

[starttext]








Primul jucător din străinătate transferat de Dinamo în această vară, Azer Busuladzic, e încântat de sosirea în România.

Mijlocaşul bosniac a jucat ultima oară la Odense şi se află în Danemarca de la vârsta de trei ani, când familia sa s-a mutat acolo din cauza războiului din fosta Iugoslavie.

"Totul s-a întâmplat foarte rapid! Antrenorul a vrut să vin cât mai repede posibil aici. Am căutat pe internet, am vorbit multe ore cu agentul meu dacă e locul potrivit pentru mine și el mi l-a recomandat. E prima mea experiență în străinătate. Dar e un club mare și e un pas mare pentru mine. Sunt fericit să fiu aici și de abia aștept să îi cunosc pe ceilalți jucători. Primul lucru pe care l-am văzut a fost cel legat de fani. Au niște suporteri extraordinari, dar și stadionul pe care joacă anumite meciuri. Dar și echipa. Au mulți jucători buni și tineri și e bine să păstrezi asta. Am avut mai multe oferte din Danemarca, dar când a venit cea din București, a fost foarte ușor să accept. E un club mare", a declarat Busuladzic, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani e nerăbdător să joace în derby-ul fotbalului românesc, dintre Steaua şi Dinamo.

"În Danemarca, cele mai cunoscute sunt Dinamo și steaua. Știu că sunt mari rivale, dar dacă întrebi în Danemarca, ei cunosc foarte bine aceste două echipe. De fapt, derby-ul României este între cele două...Da, știu că oamenii așteaptă cu nerăbdare acest meci. La fel, suporterii. Sunt două cluburi mari. Și eu îl aștept. Am văzut cum e când se întâlnesc. E uimitor! E un meci mare aici în România și toată lumea îl urmărește. Deci e perfect!", s-a entuziasmat bosniacul.

Azer Busuladzic a jucat pentru naționalele sub 18 şi sub 19 ani ale Danemarcei, însă vrea să joace în naţionala Bosniei.

"Ăsta e visul meu. Sunt născut acolo și mă simt mai mult bosniac decât danez. Cred că Dinamo mă poate propulsa în naţionala Bosniei. Sută la sută! Dacă joc bine și prind jocuri bune, atunci da, cu siguranță", şi-a făcut planurile Busuladzic.

Crescut de Kolding, bosniacul a debutat la seniori la Vejle, înainte de a ajunge în 2014 la Odense.

[endtext]

Comentarii