Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone are deja un preferat la Dinamo!

[starttext]









Dinamo a efectuat astăzi un antrenament deschis, la Săftica, sub comanda antrenorului Ioan Andone. 

 Tehnicianul i-a împărțit pe jucători în două echipe și i-a pus să joace o miuță, în care trebuiau să paseze mingea cu mâna, ca la handbal, și să finalizeze doar cu capul.

 Cel mai criticat jucător a fost Vali Lazăr, pe care Ando a stat mereu cu gura. "Hai, Lăzărică, gândește mai repede. Hai, Lăzărică", a strigat antrenorul.

Andone l-a lăudat cel mai mult pe Patrick Petre, fiind foarte mulțumit de randamentul mijlocașului. La antrenament a fost o atmosferă foarte bună și relaxată, jucătorii bucurându-se de pregătire.

La antrenamentul de azi a luat parte și Laurențiu Brănescu, portarul de 22 de ani pe care Dinamo l-a împrumutat de la Juventus Torino. 

Dinamo va pleca duminică în cantonamentul din Slovenia, unde va sta până pe 28 iunie.


sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii