Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Situatia actuala a clubului Dinamo Bucuresti si sperantele suporterilor dinamovisti!

[starttext]









Azi, pe data de 28.06.2016, echipa Dinamo Bucuresti a revenit in tara dupa primul cantonament desfasurat in Slovenia! Incetul cu incetul, lucrurile incep sa aiba o intorsatura mai favorabila in privinta unor aspecte importante care pot fi decisive in formarea unei echipe de top, astfel incat formatia 'alb-rosu' sa poat a privi catre o clasare in top 3, la bataia pentru titlu sau pentru cupele puse in joc in sezonul urmator!


In ultimul amical jucat de Dinamo contra formatiei din Liga a 4-a,Zelesnicar, clubul nostru iubit 'alb-rosu' nu a avut nici un fel de problema, a castigat cu 11-0, scorul este imbuncurator din punct de vedere al folosirii unor tineri care au marcat si care au evoluat foarte bine, ultimii 2 marcand in aceasta partida amicala,aratandu-i antrenorului dinamovist Ioan Andone ca se poate baza pe ei!


Trei din jucatorii care au fost titulari ieri: Andrei Tircoveanu, Alin Dudea si Patrick Petre, fiul fostului capitan al 'cainilor rosii' Florentin Petre! Sunt 3 jucatori pe care Ioan Andone ii va include in lot in sezonul urmator!

Tot ieri pe data de 27.06.2016, s-a efectuat al doilea transfer, un bosniac in varsta de 24 de ani pe nume Aser Busulazdic, acesta a evoluat in campionatul din Danemarca,avand postul de mijlocas!

Insa,nu-i de ajuns, ne trebuiesc cel putin vreo 3-4 jucatori cu experienta, de calitate, care sa completeze 'posturile' care nu sunt ocupate in acest moment! Noi,suporterii dinamovisti suntem increzatori,ne dedicam 100 %,trup si suflet pentru 'briliantul' nostru mult iubit,' alb-rosu'; perioada de 'mercato' nu este prea grozava, cei 2 jucatori veniti nu sunt de ajuns, avem nevoie de acei cativa 'spartani' care sa ne ajute sa reusim sa implinim obiectivele!


Avem jucatori precum Gnohere, Palic, Rotariu, Anton, Lazar si lista poate continua, dar,totusi si ei trebuiesc inlocuiti in timpul meciului, pe parcursul sezonului, avem nevoie de jucatori care sa vina cu inima pentru Dinamo, de caini adevarati, care sa imbrace tricoul cu mandrie, onoare;jucatori de calibru, care sa aiba valoare de clubul dinamovist; care sa ne ajute sa obtinem calificarea in cupele europene; care sa ne ajute sa castigam trofee, care,pur si simplu, sa-si dea viata pe teren, sa lupte pentru cea ce iubesc cu adevarat, pentru 'iubirea noastra de o viata':Fc Dinamo 1948 Bucuresti!



 Domnule Negoita, va rog din toata inima, eu si intreaga 'suflare dinamovista, faceti aceste transferuri si imbunatatiti echipa pentru unicul capitan Catalin Hildan si Patrick Ekeng; ei si au dat viata pe teren, au facut tot posibilul ca,Dinamo sa fie in top, sa fie cel mai bun club, au jucat din suflet pentru suporterii minunati pe care-i avem!

Ei au transormat Dinamo intr-o familie numeroasa si de 'nedespartit', intr-o familie care vine din fiecare colt al Romaniei, ca sa-si arate iubirea, pasiunea si stralucirea atunci cand are acest 'briliant' acest 'diamant alb-rosu' in fata!

Acest club care ne ajutam sa existam si sa respiram, prima noasta iubire, Dinamo!

Macar pentru ei, pentru simbolurile noastre: Unicul 11 si Unicul 14, puteti face o echipa adevarata din toate punctele de vedere, din suflet pentru ei!

Capitane Catalin Hildan si Patrick Ekeng,veti ramane in trupurile noastre pentru totdeauna, voi sunteti 'inima si sufletul' nostru si vom striga numele amandurora de fiecare data cand vom putea si la meciuri dar si acasa!

Va multumim din toata inima noastra pentru daruirea voastra, pentru tot ce ati facut pentru Dinamo!


Cu toata stima si respectul,'o inima alb-rosie'!


Articol scris de : Geo Nicolescu
[endtext]

Comentarii