Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vine un fundaș dreapta din Argentina și negociem cu doi portari”

[starttext]







Dinamo a revenit din primul cantonament al verii, de la Maribor (Slovenia) și se pregătește deja pentru al doilea stagiu de pregătire, care se va derula tot în Slovenia.

La revenirea la București, Ioan Andone, tehnicianul ”câinilor”, a spus că roș-albii se vor întări zilele viitoare cu un fundaș dreapta, dar și cu un portar.

”Vineri plecăm înapoi în cantonament și cu siguranță vor mai fi și alți jucători noi în lot. Cu siguranță, va mai ajunge săptămâna aceasta la București un fundaș dreapta din Argentina, plus că suntem în negocieri avansate pentru achiziționarea unui portar. Este vorba despre un croat și despre un sud-american”, a spus Andone.

”Fălcosul” a mai explicat că negocierile cu cei doi goalkeeperi s-au intensificat după ce Mario Felgueiras a refuzat propunerea bucureștenilor. În afara portughezului și cu grecul Pantelis Kapetanos au fost sistate orice fel de discuții.

”Am vorbit cu Mario și ne-a transmis că dorește să evolueze în continuare în Portugalia. Una peste alta, este greu să aduci jucători străini în România. Nu știu ce informații primesc ei despre fotbalul nostru din moment ce unii au pretenții exagerate. Spre exemplu, unul ne cerea la semnătură 50.000 de euro, în condițiile în care avea un salariu lunar în valoare de 5.000 de euro”, a mai spus Andone.

Până acum, Dinamo i-a ”rezolvat” pe portarul Laurențiu Brănescu, precum și pe mijlocașul Azer Busuladzic.


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii