Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mijlocaşul care vine la Bucureşti să semneze cu Dinamo

[starttext]






Dinamo pare aproape de un nou transfer în această vară, după ce în Danemarca au apărut informaţii că mijlocaşul Azer Busuladzic (foto, în dreapta) se pregăteşte să vină la Bucureşti pentru a semna. 

 Fratele mijlocaşului care a evoluat în ultimele două sezoane la Odense BK, în prima ligă daneză, a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care anunţă că Azer se îndreaptă spre România pentru a semna cu un club "de Europa League". Acesta a alăturat mesajului şi două imagini: una cu Naţional Arena, cealaltă cu două bilete de avion pe ruta Copenhaga - Bucureşti


. "Mulţumim Danemarca - Vejle şi OB (Odense BK), care l-au ajutat pe fratele meu să devină ceea ce e astăzi. Acum începe o nouă aventură, la un club din Europa League", a scris Zaim Busuladzic.  

 Tipsbladet.dk anunţă că formaţia în cauză este Dinamo Bucureşti, care a încheiat campionatul pe un loc care ar fi permis prezenţa în Europa League, competiţie în care însă "câinii" nu au drept de joc.  

"Pe Arena Naţională din Bucureşti joacă două echipe, Steaua şi Dinamo. Tipsbladet.dk a aflat că Dinamo Bucureşti e foarte aproape să devină noul angajator al lui Azer Busuladzic", notează sursa citată. 

În vârstă de 24 de ani, Azer Busuladzic e născut în Danemarca, dar are şi naţionalitate bosniacă. Evoluează pe postul de mijlocaş cemntral, iar în ultimul sezon a strâns 25 de prezenţe pentru Odense, reuşind un gol şi două pase decisive.


sursa :www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii