Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic avertizează: "Centrul de copii şi juniori de la Dinamo nu mai e ca înainte"

[starttext]





Dinamo are unul dintre cele mai apreciate centre de copii şi juniori din fotbalul românesc, dar fostul antrenor al "câinilor", Mircea Rednic, trage un semnal de alarmă. "Acum nu mai e ca înainte", avertizează "Puriul". 

 Trebuie să ai răbdare, nu apar jucători peste noapte. În primul rând, trebuie să ai antrenori care să aibă răbdare, care să fie bine pregătiţi şi bine plătiţi, pentru că altfel se ajunge la discuţiile legate de cadouri şi influenţe. Şi aşa, jucătorul bun, dar sărac are de pierdut şi se apucă de altceva", a explicat Rednic, la emisiunea "Fotbal Club".

 Fostul tehnician al lui Dinamo are o veste tristă pentru fanii alb-roşii - nici sectorul de tineret al grupării din Ştefan cel Mare, unul dintre cele mai bune din ţară, nu pare să meargă să direcţia corectă.

 "Dinamo avea un centru de copii şi juniori bun, dar acum nu mai e ca înainte. În special din punct de vedere organizatoric. Am discutat cu antrenorii, cu părinţii şi nu mai e ce era. Din păcate, centrul de copii şi juniori de la Dinamo nu mai e acelaşi", a spus Mircea Rednic.

sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii