Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo negociază cu 15 jucători, dar va păstra și tineri în lot

[starttext]







”Cu Puljic suntem tot în negocieri. Încă nu ne-a refuzat. I s-a trimis a nu știu câta variantă de contract. Vreau și un fundaș dreapta din Portugalia, l-am văzut deja, interesant jucător, dar să vedem. Nu sunt hotărât, e un jucător foarte ofensiv, seamănă mult cu Mățel. Faza defensivă, mai așa, dar cea ofensivă e la nivelul lui Ivo Pinto. Vedem acum, i se termină contractul, e liber. O să ceară un salariu mare și niște bani la semnătură, cum e normal”, a dezvăluit ”Fălcosul”.

 Andone nu e îngrijorat că nu a reușit să facă niciun transfer în afara lui Brănescu, înaintea primului cantonament. ”De două săptămâni tot negociem. Suntem în negocieri chiar acum cu vreo 15 jucători. Asta e, am renunțat la doi jucători, dar mai sunt destui. Unul l-am adus, încă îmi mai trebuie al doilea portar și suntem aproape și acolo. Negociem și cu un străin care a jucat în campionatul românesc”, a mai spus Andone, care a mai explicat că obiectivul său este unul din primele două locuri, iar orice cupă câștigată ar fi un bonus. ------ 


”Fălcosul” a mai precizat că va avea o relație mult mai apropiată cu Ionuț Negoiță decât predecesorul său, Mircea Rednic. Mai mult, patronul i-a spus că nici nu va mai numi un președinte de club, pentru ca cei doi să poată comunica direct, nu prin intermediar. 

 ”M-a întrebat dacă vreau președinte și i-am zis: ”Dacă vreți dumneavoastră să puneți, puneți, că pe mine nu mă interesează. Nu eu decid în club”. Mi-a zis că mai bine discutăm noi direct, să nu mai discutăm prin cineva”, a explicat antrenorul alb-roșiilor. 
 Rotariu, reconvertit în vârf de careu Deși negociază cu 15 fotbaliști, Andone va pune în continuare preț și pe jucătorii clubului, continuând tradiția dinamovistă de a promova jucători din propria curte. -

”Se face o academie, se termină investiția de la Săftica, unde vor sta 30 de copii tineri, cu masă cu tot. Dintre cei tineri cred că acum vor face parte din lot 5 sau 6, cam așa. Eu sper să înțeleagă și Patrick Petre că e o șansă pentru el. Eu îl cunosc de când avea câțiva ani, îl aducea Petre la Săftica, totul depinde de el. Dacă el știe că eu îl plac, și o să-l forțez să joace, nu contează un meci-două să joace prost, eu îl forțez. Totul depinde de el”, a mai spus Andone, care știe și cum să-l reinventeze pe fostul ”puști-minune” din Ștefan cel Mare, Dorin Rotariu: 

 ”Eu spun că el anul ăsta trebuie să joace mult mai bine ca anul trecut, pentru că și anul trecut a avut un campionat bun. Totul e să-i găsești locul, dar văd că-i place foarte mult în dreapta, nu în stânga. Nu știu, să-l văd și în spatele vârfului, că acum am meciuri amicale și vreau să-l văd și central, să joace, pentru că fuleul ăla al lui și execuția pe care o are se potrivesc cel mai bine ca vârf. L-am folosit eu acum într-un amical ca vârf și mi-a plăcut cum s-a mișcat”.

sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii