Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Andone prefera 4-3-3

[starttext]








După ce în ultimii ani sistemul 4-2-3-1 a fost folosit de cele mai multe dintre formaţiile din Liga 1, 2016 poate fi anul schimbării. Antrenorii celor mai importante cluburi din istoria ţării noastre au testat în partidele de pregătire modulul 4-3-3, patentat de Olanda şi dus la perfecţiune de Barcelona şi, mai nou, de Real Madrid.

Ioan Andone, tehnicianul clubului din Ştefan cel Mare, a vorbit la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, despre utilitatea trecerii la acest sistem.

"Depinde ce calităţi ai la mijloc. Dacă ai fotbalişti care nu pot juca pe părţile laterale foarte bine, acest modul e soluţia ideală. Olanda joacă acest sistem de zeci de ani. E şi un sistem mobil, treci pe faza defensivă uşor în 4-1-4-1", a explicat Andone.


Brănescu* - Hanca, Nedelcearu (Marc), Mevlja, Filip - Busuladzic (Dudea), Anton, Palic - Rotariu, Gnohere, Lazăr


*probabil că fotbalistul împrumutat de la Juve va fi doar rezervă, odată cu materializarea transferului goalkeeper-ului croat pe care Andone şi-l doreşte.


[endtext]

Comentarii