Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






El este fundaşul argentinian dorit de Andone la Dinamo.

[starttext]






După ce i-a adus în această vară pe Laurenţiu Brănescu (împrumutat de la Juventus) şi pe Azer Busuladzic (liber de contract), Dinamo urmează să facă şi cea de-a treia achiziţie a verii. Este vorba despre fundaşul argentinian Maximiliano Oliva (26 de ani, foto - dreapta).

Oliva poate juca pe orice post în defensivă, dar va fi adus pentru a evolua ca fundaş dreapta. Fotbalistul argentinian a început fotbalul la River Plate, acolo unde a evoluat pentru tineret, dar şi pentru prima echipă. Oliva a trecut apoi pe la Tigre, Ind. Rivadavia, San Martin, Aris Limassol, Estudiantes şi Crucero. Din iarnă, el este liber de contract. El va ajunge în Bucureşti în zilele următoare şi va pleca alături de lotul lui Dinamo în cel de-al doilea cantonament al verii, în Slovenia.

Maximiliano Oliva a evoluat pentru naţionalele Argentinei U17 şi U20. În ianuarie 2009, el a fost în lotul Argentinei U20 pentru Campionatul sud-american de Tineret, din Venezuela.

Oliva este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 350.000 de euro, dar va ajunge la gruparea din Ştefan cel Mare din postură de jucător liber de contract. În afară de Oliva, Dinamo mai vrea şi doi jucători de la CFR Cluj, aşa cum digisport.ro a anunţat în EXCLUSIVITATE.

26 de ani are Oliva

350.000 de euro e cota de piaţă a lui Oliva


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii