Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone : Pana saptamana viitoare vom aduce jucatori VIDEO

[starttext]








Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat pentru Dolce Sport că au existat discuții pentru un transfer la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare a portarului Mariu Felgueiras, atacantului Pantelis Kapetanos și mijlocașului Hamed Kone.

 "Deci sunt discutii, in realitate, sunt discutii cu mai multi, iar ei au fost pe lista. Au fost intrebati daca vor la Dinamo, in ce conditii vor la Dinamo. Felguieras este sub contract cu Pacos Ferreira, Kapetanos a terminat contractul cu Xanthi. Kone este sub contract cu Voluntariul. S-au luat contacte si analizam sa vedem cine vine. 

 Pana sapt viitoare am zis 7 jucatori, poate nu vor fi 7, poate 6, 5, dar vom aduce jucatori.  Va fi un campionat greu. Anul trecut Dinamo a terminat pe 4 si cautam asa, sa facem mai mult decat anul trecut, nu stiu daca titlul, noi ne dorim si vom face orice pentru campionat, dar un pas inainte trebuie sa facem", a spus Ioan Andone pentru Dolce Sport.

 Portarul Mario Felgueiras, 29 de ani, este sub contract cu formația portugheză Paços Ferreira. El a mai evoluat în România la FC Brașov și CFR Cluj.

 Atacantul grec Pantelis Kapetanos, 33 de ani, tocmai și-a încheiat contractul cu formația Skoda Xanthi. El a mai evoluat în România la Steaua și CFR Cluj. 

 Mijlocașul ivorian Hamed Kone, 28 de ani, este sub contract cu FC Voluntari. El a mai evoluat în România la Clinceni.

[endtext]

Comentarii