Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo Bucuresti este in cantonament la Maribor, Slovenia!

[starttext]





Echipa Dinamo Bucuresti este in cantonament la Maribor, Slovenia!

De cateva zile 'elevii' lui Ioan Andone trag tare si se pregatesc intens pentru inceperea campionatului !Primul cantonament se va incheia pe 27 iunie,lotul dinamovist revenind in tara pe 28 iunie!In aceasta 'pregatire' Dinamo mai are de disputat doua meciuri amicale:pe 25 iunie cu Osijek,o echipa din Croatia,la care joaca si fostul dinamovist Aljosa Vojnovic,iar ultimul meci va avea loc pe 27 iunie,jucand cu echipa Zelesnicar,din Slovenia!

 Primul amical disputat de 'cainii rosii' a fost ieri pe 22 iunie 2016,cu Samtredia,o echipa care evolueaza in campionatul Georgiei! Scorul final a fost 5-1 pentru Samtredia, pentru Dinamo a marcat Valentin Lazar in minutul 40! 

Formatia antrenata de Ioan Andone a folosit mai multi tineri in primul 11, dar si jucatori cu experienta precum Antun Palic, Eddy Ghonere, Paul Anton sau Andrei Marc! 

Vestea ingrijoratoare a intregii suflari dinamoviste nu este doar aceasta infrangere la scor, ci si faptul ca sunt promise transferuri, tot timpul antrenorul Andone sustine ca sunt discutii cu anumiti jucatori,si din nefericire,sunt doar zvonuri, singurul jucator transferat la Dinamo este portarul Laurentiu Bransescu imprumutat de la Juventus,si inca un jucator venit in probe,iar jucatorii care au mai evoluat la Dinamo : Ante Puljic si Hatem El Hamed au sanse din ce in ce mai mici sa joace la formatia 'alb-rosie'in sezonul urmator, sansele inclinand treptat spre 0! 


Din pacate ar trebui sa fie tras un semnal de alarma,apararea dinamovista nu este inchegata deloc, in primul amical au fost cateva greseli ale aparatorului 'alb-rosu' Olteanu care au fost taxate de jucatorii echipei din Georgia, Samtredia! 

O echipa de o asemenea valoare,cum este clubul nostru pe care-l iubim si-l purtam in inimi, smaraldul nostru 'alb-rosu', numit Dinamo Bucuresti trebuie sa fie in top, la bataie pentru primul loc; nu putem sa ne prezentam in acest mod in campionat suporterii dinamovisti sunt al-12-lea jucator al echipei, dar in momentul in care primii 11 nu se ridica la nivelul celui de al 12-lea,apare o problema, si, noi,nu mai putem tolera,suporta un asemenea esec si anul urmator! 

Asteptam de aproape 10 ani un titlu, sunt aproape 5 ani fara vreun trofeu castigat, nu se poate asa ceva! Domnul Negoita,nu mai putem suporta sa vedem echipe fara traditie luand titlul, iar noi sa fim mediocrii! Va rog din toata inima atat eu, cat si intrega 'populatie' dinamovista, faceti ceva, nu-l mai influentati si Nea Ando',nu mai incercati sa ne pacaliti cu 'perioada de Mercato', va laudati ca transferati jucatori valorosi si aduceti 75 % rapandule, prefer sa fiu injurat decat sa stau ca fraierul sa vad numai minciuni! 

Dinamo, pentru mine este mult mai mult decat o iubire, este tot ce am si ma mandresc cu acest club minunat de cate ori am ocazia! Sunt mandru ca am 'sange alb-rosu' in vene si ca, fac parte din al 12-lea jucator al clubului: 'Familia Dinamo'! Aduceti jucatori cu inima si suflet, care sa aiba valoare de Dinamo, cel mai elocvent exemplu este jucatorul care mi-a intrat la suflet, care si acum ii strig numele:ingerul nostru Patrick Ekeng sau 'inima suporterilor dinamovisti', unicul nostru capitan: Catalin Hildan care, acum 16 ani si-a dat viata pe teren la fel ca Patrick! Va multumim din suflet ca ati salvat clubul Dinamo, ati dat dovada de pasiune si caracter, dar, nu transformati clubul nostru iubit intr-o afacere! Nu-mi pasa daca o sa fiu criticat! Cu cea mai mare placere si din toata fiinta mea 'dinamovista',cu stima, un dinamovist 100 % alaturi de echipa!

Scris de :  Geo Nicolescu

[endtext]

Comentarii