Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Forţa şi tehnica în stare pură Rodion Cămătaru

[starttext]






Dar iată cum povesteşte fostul internaţional miracolul de pe stadionul Empire. Golul a fost marcat în faţa a 80.000 de spectatori. "Faza s-a întîmplat după un schimb de pase cu Mircea Rednic. Mi-a dat mingea extraordinar de bine, aşa cum îmi place mie, mult în faţă. I-am luat în cîrcă, aşa, ca pe rucsacuri, pe Wright şi pe Fenwick parcă, şi am fugit cam 40 de metri. Şi acum îmi aduc aminte că parcă nu-i simţeam în spate. Pe măsură ce mă apropiam de poartă, mă şi gîndeam în ce parte s-o dau. În ce parte să plasez balonul. Portarul Shilton a simţit în prima fază unde vreau să marchez, dar în cădere, în ultima clipă, am schimbat direcţia mingii, din gleznă. A fost unul dintre cele mai importante goluri ale carierei mele", a povestit Rodion Cămătaru.


"Şi golul de pe Rasunda a fost cam ca acela de pe Empire. Un duel de unu la unu. La poartă am tras din unghi şi mingea a intrat pe lîngă portar. Ambele goluri au fost marcate în stilul Cămătaru"
Rodion Cămătaru

"Am jucat o perioadă lungă fără apărători. Dobrin a fost idolul meu. L-am iubit pe jucătorul Dobrin. Nici el nu le purta. Am încercat să-l copiez. La un moment dat, cînd am ieşit din ţară, nu mi-a mai fost permis"
Rodion Cămătaru

sursa : 11delegenda.gsp.ro

[endtext]

Comentarii