Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiţă anunţă că Gnohere nu pleacă şi promite transferuri

[starttext]









Harlem Gnohere nu mai este în conflict cu conducerea lui Dinamo şi e gata să-şi prelungească contractul, anunţă Ionuţ Negoiţă, care e pregătit să aducă şase jucători noi în Ştefan cel Mare.  

Dinamo nu rămâne fără golgheterul din sezonul trecut. Harlem Gnohere a revenit la sentimente mai bune faţă de alb-roşii şi şi-ar putea prelungi contractul scadent în 2017.

 "Gnohere este un jucător bun şi important pentru noi. A fost influenţat prost şi băiatul ne-a şi confirmat că a fost influenţat prost. 

 În momentul în care va fi ceva care să-l pună pe gânduri şi să ne mulţumească şi pe noi, nu o să-l mai putem ţine. Dar el vrea să prelungească cu Dinamo. Pentru el, prioritatea este să rămână la Dinamo", a declarat Negoiă, pentru Digi Sport.

"Avem nevoie de doi portari. Unul a venit, dar trebuie să vină şi portarul cu mai multă experienţă şi mai avem nevoie de cinci jucători de câmp. Analizăm zeci de jucători şi vedem pe cine alegem dintre ei", a explicat finanţatorul "câinilor".

 În acelaşi timp, capitolul Ante Puljic nu este un capitol închis pentru Dinamo. Fundaşul croat a evoluat în 28 de meciuri pentru alb-roşii în toate competiţiile şi a marcat de două ori, în sezonul trecut.


 "Nu cred că va ajunge acolo, din ce ne-a aspus. Ştiam că are ofertă de la steaua, dar e un tip de caracter. Nu este o pistă închisă, suntem în contact cu el. E un jucător care are calitate, cu experienţă, care şi-a făcut treaba şi noi l-am respectat", a precizat Ionuţ Negoiţă.


sursa : www.digisport.ro [endtext]

Comentarii