Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone, despre achiziții: ”Nu ne rugăm de ei să vină la Dinamo!” De ce ezită la Kone

[starttext]







Dinamo a plecat în primul cantonament al verii, dar lotul este departe de a fi definitivat. Tehnicianul Ioan Andone a spus că planul său legat de achiziții nu va fi dat peste cap, dar că atât el, cât și oficialii clubului nu se grăbesc cu transferurile.
 ”Până la sfârșit o să facem ce ne dorim, adică doi portari și cinci jucători de câmp. Suntem în discuții cu foarte mulți, unii mai renunță, la unii mai renunțăm noi. Până la urmă, nu ne rugăm de nimeni să vină la Dinamo. Chiar, sincer, m-a deranjat atitudinea lui Elhamed, când am stat de vorbă. I-am zis că-l doresc, dar la un moment dat cerea bani pentru impresar”, a spus, iritat, tehnicianul roș-albilor.

 Și, totuși, Elhamed a spus că va veni la Dinamo și că va semna cu bucureștenii. 

”Am văzut... Când i-am spus că nu-l mai vreau, ați văzut ce ușor s-au rezolvat treburile?”, a continuat Ando.

 Brănescu a rămas la București!

 Un alt fotbalist ce are șanse să îmbrace tricoul ”câinilor” este Hamed Kone, de la FC Voluntari. Totul depinde și de cuvântul lui Andone, care nu este hotărât în privința mutării.
 ”Kone este un jucător bun, m-au întrebat acum două săptămâni de el, le-am spus că l-aș dori, dar nu știu ce s-a întâmplat. Se discută cu el, asta știu că se discută.

A făcut câteva meciuri foarte bune la început de retur, după care s-a accidentat și asta mă ține așa... să nu insistăm prea mult”, a mai spus ”Fălcosul”.

 Concluzia i-a aparținut, evident, lui Ioan Andone:

 ”Dacă ne grăbim, s-ar putea să nu alegem bine, deci e un risc, cum a fost la Elhamed. A fost o discuție pentru că el a jucat decât șapte minute într-un an.”

Din lotul deplasat în Slovenia nu a făcut parte nou transferatul Laurențiu Brănescu. 

”Laurențiu a rămas acasă, pentru a-și efectua vizita medicală, cum era și normal. Pentru că ne-am înțeles cu Juventus abia joi noapte, el n-a avut cum să ajungă vineri la vizita medicală. Așa că o va face luni iar marți va fi cu noi în cantonament. Palic și Mevlja sunt cu noi, suntem 23 acum”, a mai explicat Ioan Andone, înainte ca roș-albii să plece spre primul stagiu de pregătire.

sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii