Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Laurențiu Brănescu: "În sfârșit am ajuns la Dinamo VIDEO

[starttext]








Laurențiu Brănescu a fost împrumutat de Dinamo de la Juventus pentru următorii doi ani. Portarul se mai află sub contract cu gruparea torineză până în 2019.


 "Mă bucur că s-a realizat în sfârșit acest împrumut la Dinamo. Au fost discuții de acum trei ani. Acum cred că e momentul cel mai oportun. Vin aici în împrumut de doi ani. Sunt și anumite drepturi de cumpărare din câte știu eu. Obiectivul meu este să joc, pentru că îmi lipsesc jocurile. 

 Eu mai am contract cu Juventus până în 2019. Suntem în discuții pentru a prelungi un an sau doi. 


De la Buffon nu au cum să nu înveți. În primul rând cred eu că am învățat din punct de vedere al mentalității de învingător. Buffon este un învingător", a spus Laurențiu Brănescu pentru Dolce Sport. 

 Laurențiu Brănescu, 22 de ani, este sub contract cu Juventus până în 2019. În ultima perioadă, portarul a fost împrumutat de italieni la Virtus Lanciano, Szombately și Omonia Nicosia.



 sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii