Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Reguli noi la Dinamo

[starttext]









Reguli noi la Dinamo: prime negociate individual pentru fiecare punct. "Banii vin odată cu salariul" 

 Dinamoviştii îşi vor negocia singuri primele de joc înaintea începerii noului sezon. La rândul său, antrenorul Ioan Andone poate câştiga şi el mulţi bani în cei doi ani de contract, având trecut în contract bonusuri consistente în cazul în care echipa va ajunge în Liga Campionilor sau Europa League. 


Noul sistem al primelor la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare prevede ca banii din aceste prime trecute în contract vin odată cu salariul. 

"Fiecare jucător își scrie în contract, e un lucru foarte bun. Îți negociezi cu patronul clubului prima, meci de meci. Aici nu mai intră nimeni în vestiar, să spună: 'Aveți 100, aveți 200...'. Nu, fiecare își spune punctul de vedere, cât valorează un punct, cât ai știut să-ți negociezi. Banii ăștia ți se plătesc la salariu. Nu mai e: 'Stai, că mi-i dă când vrea patronul', scrie în contract, în momentul când iei salariul, iei și prima. Au fost anul trecut jucători care au câștigat chiar și 11.000 de euro", a declarat Ioan Andone, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.


  "Bineînțeles că am și eu o primă, dacă ajungem în grupele Ligii Campionilor. Și în Europa League, bineînțeles. Mi-am pus mulți bani, să știi! Și o să primesc mulți bani, dacă ajung acolo. Îmi doresc să ajung, dar întâi trebuie să luăm campionatul, după aia putem să vorbim de restul", a mai spus noul antrenor al lui Dinamo.

Ioan Andone (56 de ani) se află la cel de-al treilea mandat ca antrenor al dinamoviștilor, după cele din 2003-2005 și 2010-2011. 

 Programul lui Dinamo în această vară
 9 iunie: reunirea lotului, Săftica
 10 iunie: vizita medicală, INMS
11 iunie - 17 iunie: antrenamente, Săftica
19 iunie - 28 iunie: stagiu de pregătire centralizată, meciuri amicale, Slovenia (Maribor), Hotel “Arena”
1 iulie - 13 iulie: stagiu de pregătire centralizată, meciuri amicale, Slovenia (Pohorje), Hotel “Atrij”


Sursa foto: fcdinamo.ro
sursa text, video : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii