Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, cu 20 de jucători în primul stagiu, dar fără Brănescu

[starttext]







Dinamo a plecat în cantonament fără singura achiziție a verii. Laurențiu Brănescu nu a făcut la timp vizita medicală.



”Câinii roșii” au plecat în Slovenia, la Maribor, unde vor efectua un prim stagiu de pregătire. Ioan Andone a luat cu el 20 de jucători, iar Miha Mevlja și Antun Paljic se vor alătura lotului direct în cantonament. Și singurul transfer efectat de alb-roșii în această vară, portarul Laurențiu Brănescu, va veni cu întârziere.



”A rămas acasă să-și facă vizita medicală, cum e normal, pentru că ne-am înțeles cu Juventus numai joi noaptea și vineri n-a avut timp să facă vizita medicală. Vine marți”, a anunțat Ioan Andone. 


Jucătorii ”Fălcosului” au programate trei partide amicale în prima parte a cantonamentului. Vor întâlni vicecampioana Georgiei, Samtredia, Osijek, din Croația, și slovenii de la Zeleznicar. Andone nu se va putea baza pe singurul dinamovist prezent la națională, Steliano Filip.


”Sunt ceva oferte pentru Filip acum, dar nu cred că va pleca anul ăsta. Dacă va pleca și va fi bine pentru el, eu m-aș bucura, dar e mai bine pentru el să mai stea un an la Dinamo, să câștige campionatul și după aceea să plece”, a mai spus tehnicianul lui Dinamo.


 Lotul de 20 de jucători cu care Dinamo a făcut deplasarea în Slovenia: Iustin Popescu, Vlad Muțiu (portari), Sergiu Hanca, Laurențiu Corbu, Andrei Marc, Ionuț Nedelcearu, Mihai Popescu, Alin Dudea, Vlad Olteanu, Mihai Codreanu, Dorin Rotariu, Patrick Petre, Paul Anton, Ionuț Șerban, Andrei Tîrcoveanu, Valentin Lazăr, Valentin Costache, Laurențiu Manole, Simone Dobre și Harlem Gnohere (jucători de câmp). 


 Revenirea în țară a ”câinilor” este programată pe 28 iunie. Al doilea stagiu de pregătire în Slovenia va avea loc în perioada 1-13 iulie, la Pohorje (Hotel “Atrij”).

 Programul partidelor amicale programate în Slovenia:
 22 iunie, ora 19:00 (ora României): DINAMO – Samtredia (Georgia)
 25 iunie, ora 19:00 (ora României): DINAMO – Osijek (Croația)
 27 iunie, ora 19:00 (ora României): DINAMO – Zeleznicar (Slovenia)

sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii