Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Danciu-gol : "VREM SĂ AJUNGEM LA NIVELUL CLUBURILOR EUROPENE"

[starttext]

Intra in Grupul nostru de dinamovisti pe  facebook 






Dinamo se află în cantonament în Slovenia, iar până acum a bifat un singur transfer, portarul Laurențiu Brănescu. 


Ionel Dănciulescu a vorbit pentru GSP.ro în cantonamentul din Slovenia şi-a prezentat situaţia la zi a echipei, precum şi planurile în privinţa transferurilor dinamoviştilor. 

 "Efortul este mare în această perioadă, dar se lucrează bine, iar jucătorii răspund cum trebuie. Schimbându-se antrenorul sunt alte metode de pregătire, însă băieţii reacţionează bine. Important e că sunt toţi sănătoşi, fără probleme medicale. Şi condiţiile de antrenament sunt profesioniste, astfel că ne pregătim ca să ne luptăm la campionat, aşa cum trebuie să facă Dinamo an de an. 

 Venirea lui Ioan Andone dă un imbold în plus, dânsul este un învingător, sperăm să continue pe aceeaşi linie. Chiar dacă nu va fi uşor". 

Directorul sportiv al roş-albilor a precizat care sunt stadiile de negocieri cu diverşi fotbalişti: 
 "Suntem în discuţii cu mulţi. Vrem doar calitate, nu să facem transferuri de dragul de a ieşi la număr. Vrem să aducem oameni care să ne ajute să creştem. Nu vom efectua tranzacţii doar ca să le facem".  

"VREM SĂ AJUNGEM LA NIVELUL CLUBURILOR EUROPENE"


 După ce Mircea Rednic a criticat centrul de juniori al clubului, Danciu-gol a prezentat situaţia de la Dinamo.

 "În fiecare an, ne-am bătut la supremaţie, alături de Viitorul lui Hagi. Academia noastră a început să producă, acum sunt 8 jucători sosiţi de la centru care se integrează în lotul mare al echipei. Mai sunt şi alţii în vederile noastre, vom face trecerea pas cu pas. 

 În regulă, suntem încă la început de drum, mai trebuie să punem la punct şi academia de la Săftica. Dar am început pe o cale profesionistă şi nu ne vom abate de la ea. Suntem dispuşi să învăţăm pentru a ajunge la nivelul cluburilor evoluate de afară.

 Mulţi dintre tinerii de la centrul de juniori care sunt acum în Slovenia, în cantonament cu echipa mare, vor rămâne la acest nivel. Cu toţii muncesc bine, iar rezultatele se vor vedea.

  Şi nea Ando este plăcut impresionat. El este adeptul ideii de a promova tineri. Mai e mult de muncă, dar important este că se lucrează profesionist", a mai spus Dănciulescu pentru Gazeta Sporturilor.

 CE A SPUS REDNIC  

"Sunt jucători tineri, de calitate, dar nu foarte mulţi, pentru că ştiţi ce probleme sunt cu banii, cu infrastructura. E greu să produci jucători de valoare. În afară de Academia Hagi, nimeni nu o face. Trebuie să ai răbdare, nu apar jucători peste noapte. În primul rând, trebuie să ai antrenori care să aibă răbdare, care să fie bine pregătiţi şi bine plătiţi, pentru că altfel se ajunge la discuţiile legate de cadouri şi influenţe. Şi aşa, jucătorul bun, dar sărac are de pierdut şi se apucă de altceva. 


 Dinamo avea un centru de copii şi juniori bun, dar acum nu mai e ca înainte. În special din punct de vedere organizatoric. Am discutat cu antrenorii, cu părinţii şi nu mai e ce era. Din păcate, centrul de copii şi juniori de la Dinamo nu mai e acelaşi", a declarat Rednic la Digi, luni.

[endtext]

Comentarii