Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gnohere a cerut să-i prelungim contractul

[starttext]







Ioan Andone a dezvăluit, în direct la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, de ce nu se va mai baza pe Marcel Essombe în sezonul viitor și de ce Harlem Gnohere va rămâne în lotul lui Dinamo. 


”Îmi place și ăsta e felul meu: să fiu direct și să le spun că cine muncește, e în regulă. Eu sunt corect și pot să le spun jucătorilor în față, nu mă duc să mă plâng altora și să bârfesc. Prefer să spun jucătorilor în față ce-mi place și ce nu-mi place. A venit Essombe și mi-a zis, după 20 de minute de alergare, că-l doare glezna. 


 ”De la ce te doare”, l-am întrebat, ”de la avion? Du-te la patron și spune-i dacă nu mai vrei să stai la Dinamo. Cu mine nu mai ai ce să vorbești. Du-te la echipa a doua. Vrei să mai stai sau nu la Dinamo?”. ”Păi, n-aș mai vrea”, a zis. ”Păi, vrei sau nu vrei? Aici nu merge așa”. 


 E afectat de moartea lui Ekeng, e adevărat, se vede pe fața lui, e obosit, nu doarme, a fost la control medical, a venit cu ochii galbeni, are tensiune. Lucrurile nu sunt în regulă cu el. Probabil la prietenia dintre ei, durează atât să treacă peste. Sau poate nu mai vrea să stea, și de aceea face așa”, a povestit Ando. Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit, însă, că Gnohere, jucător care a întârziat la reunire și care, la un moment dat, era dat ca și plecat din Ștefan cel Mare, va rămâne sub comanda sa. 


„L-aș ține și pe Essombe, dacă ar vrea să stea. Gnohere vrea să stea. M-a rugat să vorbesc cu patronul să-i prelungim contractul. N-am nicio treabă cu el. Mi-a plăcut asta. Mai avem soluții pentru un al doilea vârf, căutăm un transfer. A venit Brănescu și mai luăm un portar. E din Liga 1 și îi va face concurență lui Brănescu”, a explicat antrenorul ”câinilor roșii”. 



 ”Fălcosul” se referă la portarul Petrolului, Alberto Cobrea, recomandat de Cătălin Grigore, fostul antrenor cu portarii de la Petrolul, care va face parte din staff-ul tehnic al lui Andone.


[endtext]

Comentarii