Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






BRONZ european la spadă feminin și sabie masculin

[starttext]







SCRIMĂ. BRONZ european la spadă feminin și sabie masculin - ECHIPE. Dinu Loredana, în formă - 15 puncte din 27 in finala mică!!!! ● Echipa feminină de spadă a României a câștigat astăzi medalia de bronz la Campionatele Europene de la Torun (Polonia), după ce a învins în finala mică echipa Ungariei, cu 27-19. O contribuție esențială la câștigarea medaliei de bronz a avut Loredana Dinu (CS Dinamo), care a făcut mai mult de jumătate din punctele echipei, mai precis 15!! În ultimul releu, Loredana a intrat la scorul de 16-15 pentru România, dar a tranșat disputa cu adversara sa (Emese Szasz) cu 11-4! Din echipa de spadă au mai făcut parte Ana Maria Popescu, Simona Gherman și Simona Pop. Traseul echipei României: tabloul de 16 – liber; tabloul de 8 – 45-26 cu Polonia; semifinale – 36-41 cu Franța; finala mică – 27-19 cu Ungaria. 

 Tot astăzi, echipa masculină de sabie s-a clasat pe locul trei, după următorul traseu: tabloul de 16 – 45-22 cu Turcia; tabloul de 8 – 45-42 cu Franța; semifinale – 32-45 cu Rusia; finala mică – 45-32 cu Ungaria. Din echipă au făcut parte dinamoviștii Tiberiu Dolniceanu, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu. Al patrulea component: Alin Badea. Felicitări tuturor!

sursa : www.facebook.com/csdinamo/

[endtext]

Comentarii