Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Paul Anton : "Gata cu văicăreala, să fim bărbaţi!"

[starttext]








Paul Anton, 25 de ani, a povestit cum se simte după tragedia cu Ekeng şi eşecul din finala Cupei, însă transmite un mesaj clar echipei 


"Paul Anton este un model pentru mine". Este o frază pe care o auzi frecvent dacă dialoghezi cu puştii de acum din New Dinamo, ediţia de vară 2016. Căpitanul "câinilor" a stat de vorbă cu reporterii Gazetei și a dezvăluit ce sentimente trăieşte după două momente negre în cariera sa:  


"Eu sunt un tip rezervat. E clar că ne vom bate la titlu, însă nu mă arunc în declaraţii pompoase, ca să nu ajungem să avem mari deziluzii. Să fim mai smeriţi şi să muncim mai mult!"

 "Am încheiat dramatic ultimul sezon. După moartea lui Patrick n-am reuşit să luăm nici Cupa României. A contat că nu ne-am antrenat în acele zile, n-am mai avut suflu în repriza a doua cu CFR. Ardelenii au egalat şi totul a mers din ce în ce mai prost" "Trebuie să trec peste drama lui Ekeng. Dacă mi-aş aminti mereu, n-aş mai putea fi om. Am fost afectat, dar sunt şi căpitan şi n-am dreptul să pic psihic. Sau dacă e să pic, măcar să pic ultimul"

 "N-am mai fost de atunci pe stadion sau la vestiar, mi-e extrem de greu. Ne vor încerca nişte sentimente, dar trebuie să fim bărbaţi. Să nu ne mai legăm de acel moment, fiindcă o să ne tragă în jos" 

"Probabil, mai trebuie câteva achiziții de valoare, ştiu şefii mai bine"

 "Tinerii de acum au calităţi bune, dar mai au de lucrat. Calităţi au, dacă vor învăţa şi tactic, viitorul e al lor. Patrick Petre, Costache, Târcoveanu, Manole, care-mi place mult, sunt copii de care se vor auzi lucruri bune"

 "Deşi am 25 de ani, sunt printre cei mai în vârstă din lot. Mă stimuzează faptul că trebuie să fiu responsabil şi să-i ajut pe cei mai mici"

 "Nu ştiu pe ce loc poate termina Dinamo, sper că în primele trei" "Nu pot cataloga Steaua după perioada de transferuri, fiindcă nu am studiat mişcările lor, mă uit în grădina mea" "România nu că m-a deziluzionat, însă m-a supărat rău cu acele rezultate. Totuși, uneori, în fotbal, atât poţi. Acum nu trebuie să cădem psihic sau să ţinem doliu după eşecul cu Albania. Trebuie să trecem peste, iar următoarea campanie să fie începută în forţă pentru a se şterge deziluzia de la Euro".

 5 pase decisive

 şi un gol are Paul Anton pentru Dinamo, în 35 de meciuri

[endtext]

Comentarii