Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rotariu a hotărît să își pună semnătura cu o firmă de impresariat din Anglia.

[starttext]







Dorin Rotariu a fost unul dintre cei mai buni jucători din lotul formației din „Ștefan cel Mare” în sezonul trecut, iar fotbalistul lui Dinamo speră ca evoluțiile sale să-l ajute să facă pasul cîte o echipă mare din Europa.

Fotbalistul în vîrstă de 20 de ani a evoluat în 40 de partide pentru formația din Ștefan cel Mare și a reușit să înscrie 10 goluri în toate competițiile. Rotariu a oferit și cinci pase decisive, iar acest lucru a făcut ca echipe din Europa să își arate interesul pentru el. 


Rotariu mai are contract cu Dinamo pînă în vara anului 2019, dar pentru a-și face intrarea cît mai repede în fotbalul mare, atacantul a hotărît să își pună semnătura cu o firmă de impresariat din Anglia. 



Dorin Rotariu a fost convins de Magico Sports and Partnerships, o firmă de impresariat din Anglia la care lucrează și românul Dragoș Boboc, iar agenții au început deja să-i caute un angajament lui Rotariu la o echipă din Premier League. 


sursa : www.fanatik.ro

[endtext]

Comentarii