Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Negoiţă i-a răspuns lui Rednic: "Investesc 600.000 de euro pe an în centrul de juniori"

[starttext]





Ionuţ Negoiţă i-a răspuns lui Mircea Rednic, după ce fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că Centrul de copii şi juniori al clubului din Ştefan cel Mare nu mai este la nivelul din anii trecuţi. Finanţatorul susţine că investeşte anual peste jumătate de milion de euro în sectorul de tineret, iar rezultatele au început să se vadă. 

 "Dinamo avea un centru de copii şi juniori bun, dar acum nu mai e ca înainte. În special din punct de vedere organizatoric. Am discutat cu antrenorii, cu părinţii şi nu mai e ce era", a spus Rednic, în urmă cu câteva zile, la Digi Sport.

 Replica numărului 1 de la Dinamo nu s-a lăsat aşteptată. Negoiţă spune că acordă o atenţie foarte mare propriei pepiniere, iar rezul-tatele sunt vizibile.

 "Nu l-a întrebat nimeni, să-şi vadă de drumul dânsului. Sunt şapte jucători din pepiniera lui Dinamo care acum se află în cantonament, iar cinci vor rămane în lotul lui Dinamo. Îmi place să fiu rezonabil şi să închidem fără scandal un capitol, dar unii oameni nu înţeleg treaba asta.

- La Dinamo, cine vine are o temă foarte clară: trebuie să integreze jucători români, de preferat din pepiniera lui Dinamo. 

 Eu investesc 600.000 de euro an de an în centrul de copii şi juniori. Nu zic că totul e perfect, nu sunt foarte mulţumit de ce se întâmplă şi lucrez la reorganizare", a declarat Negoiţă, pentru Digi Sport.

 Oficialul dinamovist a oferit şi câteva exemple de tineri talentaţi din lotul lui Ioan Andone şi a trimis săgeţi în direcţia fostului tehnician, care nu le-ar fi oferit atâtea şanse câte ar fi meritat. 


 "Vedem un Olteanu, avem Nedelcearu, care, din păcate, nu a mai jucat în partea a doua din sezonul trecut, avem un Patrick Petre, un jucător foarte talentat şi care a jucat la un moment dat câteva meciuri, a dat şi gol, şi nu a mai fost băgat, avem şi Costache, care a dat şi gol şi nu a mai fost băgat să joace. Avem un Rotariu, care din fericire joacă, pentru că a avut şi momente complicate, dar am avut răbdare, cu el. -- Avem Târcoveanu, avem Manole, avem Dudea şi mai avem spre 10 jucători între 16 şi 18 ani foarte competitivi, foarte talentaţi. Nu pot ajunge fotbalişti dacă nu pot să joace", a precizat Negoiţă. 

 Cu toate acestea, Ionuţ Negoiţă să fereşte să facă vreo promisiune pentru viitor legată de jucătorii menţionaţi mai sus: "Eu nu fac pariuri pe jucători, ci pe proiect. Sunt convins că proiectul lui Dinamo e unul corect, nu am niciun dubiu. Dovada e că investesc şi îmi asum lucruri".


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii