Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Programul complet al lui Dinamo în al doilea cantonament din Slovenia. 4 amicale

[starttext]






Dinamo revine azi, marți, 28 iunie, din primul cantonament al verii, cel de la Putj, localitate aflată aproape de Maribor (Slovenia), dar peste câteva zile se va întoarce tot în Slovenia, acolo unde este programat al doilea stagiu de pregătire.

Elevii lui Ioan Andone vor avea parte de două zile libere, după care vineri, 1 iulie, vor pleca în al doilea cantonament. În perioada 1-13 iulie, roș-albii își vor stabili cartierul general la Pohorje (Hotel “Atrij”), acolo unde vor susține și mai multe partide de verificare.

Astfel, pe 3 iulie, Dinamo își va testa forțele contra rușilor de la Dinamo Moscova, pe 6 iulie va urma amicalul cu Zorya Lugansk, pe 9 iulie vor evolua contra celor de la NK Celje iar ultimul test de verificare, programat la 11 iulie, va fi cel contra celor de la Amkar Perm.

În primul cantonament, ”câinii” au obținut o victorie, un egal și o înfrângere.

Rezultatele lui Dinamo din primul amical sloven

22 iunie, ora 19:00: DINAMO – Samtredia (Georgia) 1-5 DETALII
25 iunie, ora 19:00: DINAMO – Osijek (Croația) 0-0 DETALII
27 iunie, ora 19:00: DINAMO – Zeleznicar Maribor (Slovenia) 11-0 DETALII

Programul amicalelor lui Dinamo din al doilea cantonament

3 iulie: Dinamo - Dinamo Moscova
6 iulie: Dinamo - Zorya Lugansk
9 iulie: Dinamo - NK Celje
11 iulie: Dinamo - Amkar Perm


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii