Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Laurenţiu Brănescu are ambiţii mari la Dinamo

[starttext]







Laurenţiu Brănescu, portarul împrumutat de Dinamo de la Juventus, are ambiţii mari în tricoul alb-roşu. Goalkeeperul de 22 de ani speră să ajungă la echipa naţională şi să joace la Cupa Mondială din 2018. Pentru asta, sfaturile primite de la marele Gianluigi Buffon pot fi extrem de preţioase. 

 Aflat sub contract cu actuala campioană a Italiei din ianuarie 2011, Brănescu nu a apucat încă să debuteze în tricoul bianconerilor, fiind împrumutat în mai multe rânduri la alte echipe. Ultima dintre ele este Dinamo, care poate reprezenta trambulina de care cariera tânărului portar are nevoie. 

"Obiectivul meu e să joc. Îmi lipsesc jocurile, aşa că sunt la dispoziţia antrenorului şi a conducerii. Am ales Dinamo pentru că de trei ani tot încercăm să realizăm acest transfer. Au mai fost câteva oferte din Germania, dar le-am refuzat, pentru că Dinamo m-a dorit cel mai mult. Şi din punct de vedere financiar, şi din punct de vedere al condiţiilor din contractul de împrumut, Dinamo a arătat că m-a dorit cel mai mult", a declarat Brănescu.

 Şi nu a prins niciun minute în echipa mare a lui Juventus, Brănescu s-a antrenat alături de Buffon, iar şedinţele de pregătire alături de căpitanul torinezilor au fost de mare ajutor. 

 "Nu ai cum să nu înveţi de la Buffon. În primul rând, am învăţat despre mentalitatea de învingător. Buffon e un învingător. Dă 100% zilnic la antrenamente şi dacă te vede că nu dai totul, mai ales dacă eşti tânăr, te ia deoparte şi vorbeşte cu tine. Îţi explică faptul că eşti la un club mare şi nu trebuie să te comporţi astfel. Ştim cu toţii cine este Buffon. A câştigat foarte multe trofee, a făcut istorie pentru Juventus şi pentru mine rămâne cel mai mare portar din istorie


.  O singură dată mi-a dat un sfat şi o să-l ţin minte toată viaţa. Mi-a spus că nu trebuie ca lumea să-şi amintească de tine ca de un portar bun. În primul rând trebuie să fii o persoană bună şi apoi ce vine pe lângă va fi bine văzut de toată lumea", a povestit noul portar al lui Dinamo. 

Laurenţiu Brănescu a recunoscut că a acceptat oferta celor de la Dinamo şi pentru că astfel va avea oportunitatea de a intra în circuitul echipei naţionale: "E unul dintre motivele pentru care am venit aici. Ştiam că aici sunt sub ochii tuturor. Depinde doar de mine. Am 22 de ani, iar obiectivul meu este Cupa MOndială din 2018".


 Faptul că alb-roşiii sunt printre favoriţii în lupta pentru titlu a contat de asemenea. "Eu cred că Dinamo este o candidată la titlu. Sezonul trecut a fost foarte bun, dar din cauza unor mici neatenţii a pierdut puncte care nu trebuiau pierdute. Putea fi mult mai în faţă", a precizat Brănescu.


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii