Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


BASCHET | Revenire și victorie de senzație in eternul derby

 

LNBM, etapa 26: DINAMO - Steaua 85-84 (38-48) 


Steaua_-_Dinamo_19.04.2021Baschetbaliștii de la Dinamo au reușit o victorie extrem de importantă la Turneul 12 al Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), desfășurat la Craiova. Jucătorii antrenați de Hristu Șapera s-au impus de justețe în fața rivalei bucureștene Steaua, luni, 19 aprilie, după o revenire de senzație și un final tensionat. Victoria cu Steaua netezește drumul spre play-off.


Dincolo de rivalitatea tradițională, meciul cu Steaua a avut o miză suplimentară, ambele formații fiind în luptă directă pentru un loc în play-off. Meciul a fost extrem de disputat, cu Dinamo într-o permanentă cursă de revenire pe tabelă.


Conduși cu 10 puncte înainte de ultimul sfert (la fel ca și la pauză), jucătorii lui Hristu Șapera au reușit să întoarcă rezultatul în ultimele 22 de secunde. Coșul victoriei a fost marcat de Price, cu 5 secunde înainte de final. Dinamoviștii au crezut în șansa lor până la ultima secundă și nu au cedat, deși Steaua a condus tot meciul. Dinamo a avut avantaj o singură dată pe tabelă, când a trebuit (la final)!


Cebasek 21p, Masters 17p, Armwood 17p, Cane 13p, Price 11p, Năsturescu 3p, Calenic 3p au marcat pentru Dinamo.


• Tot la turneul de la Craiova, DINAMO  cedat în primul joc disputat duminică, scor 63-79 cu U BT Cluj-Napoca. Masters 17 p, Armwood 11p, Cane 11 p au fost principalii marcatori dinamoviști în acest joc.sursa foto: sportpictures.eu

sursa: csdinamo.eu

Comentarii