Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VOLEI FEMININ | Dinamo și-a asigurat medaliile de bronz în actuala ediție a Diviziei A1!

 






Voleibalistele de la Dinamo au bifat o victorie importantă și necesară în cadrul primului turneu play-off (grupa 1-4) al Diviziei A1, împotriva echipei CS Medgidia, astfel că și-au asigurat matematic medaliile de bronz ale ediției 2020-2021. Dinamo are cu zece puncte mai mult decât CS Medgidia înaintea ultimului turneu și indiferent de rezultate, trupa alb-roșie nu mai poate pierde locul 3.


Meci 1 (9 aprilie): CSM Volei Alba Blaj – Dinamo 3-0 (25-17, 25-15, 25-13).


Meci 2 (10 aprilie): Dinamo – CS Medgidia 3-1 (25-17, 25-12, 19-25, 25-16). Karakasheva 18p, Uattara 15p, Onyejekwe 14p, Collar 12p, Dimitrova 12p, Radu 3p, Motroc 2p, Partnoi 1p au punctat pentru Dinamo.


Meci 3 (11 aprilie): Dinamo – CSM Târgoviște 0-3 (20-25, 22-25, 22-25).


Echipa feminină de volei Dinamo (antrenor - Milos Gavrilovic, team manager - Ana Maria Ștefan) și-a îndeplinit astfel obiectivul pentru acest sezon, în care a fost depășită doar de CSM Târgoviște și CS Volei Alba Blaj, echipe cu loturi și bugete net superioare.



sursa: csdinamo.eu

Comentarii