Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Marius Niculae, prezentat oficial la CS Dinamo

 


Marius Niculae (39 de ani) a acceptat să i se alăture lui Ionel Dănciulescu (44 de ani), în proiectul de la CS Dinamo. 


Academia CS Dinamo nu are o legătură directă cu formația din Liga 1, deși Ionel Dănciulescu, cel care se ocupă de partea tehnică, a declarat că fosta lui echipă va avea întâietate în recrutarea celor mai talentați mici fotbaliști.

CS Dinamo este un proiect la nașterea căruia a luat parte ministrul de Interne Marcel Vela, în finalul anului 2020.

Marius Niculae, fostul golgeter al lui Dinamo, a acceptat să se alăture Academiei de Fotbal CS Dinamo, în calitate de expert în zona antrenamentelor individualizate. 


„Fac individualizare cu ăia mici. Practic, lucrez gratis, îți dai seama. Am zis să fac o chestie pentru Danciu, pentru copii, câteva ore, de drag. De la Dinamo, echipa din prima ligă, nu m-a căutat absolut nimeni. Oricum, lucrurile nu stau chiar roz acolo, nu cred că se gândeau la mine. Având în vedere situația financiară, sportivă, tot, este o mare problemă acolo. Nu-mi dă prea mari speranțe. OK, te salvezi de la retrogradare acum, dar la anul ce faci? Ajungi tot aici, tot în zona asta. Aaa, se așteaptă un miracol, un investitor-minune.


Să ajungă Clinceniul să aibă 3-0 în Ștefan cel Mare în minutul 17, cu gol din corner, nu-ți oferă niciun viitor. Iar în play-out se va juca pe viață și pe moarte, trebuie să aduni fiecare punct. Trebuie să fii concentrat sută la sută, iar toți vor dori să ia și pielea de pe tine. Nu știu dacă ar fi un miracol ca Dinamo să se salveze, mai sunt și alții în situații grele. Problema la Dinamo e că nu există liniște”, a declarat Marius Niculae, pentru GSP.ro.

Marius Niculae: „La Dinamo nu s-au adus profesioniști!”

„Acum e politica oamenilor care conduc Dinamo, cei din galerie, din PCH, din DDB, care au investit niște bani, au împrumutat clubul, mai departe dacă ei cred că sunt buni conducători... Dar fiecare e bun pe domeniul lui. Ei sunt foarte buni la organizarea suporterilor, să pună în scenă coregrafii, poate că la conducerea clubului ar trebui să fie niște specialiști. 


Dar nu mă bag, nu m-a căutat nimeni, îmi pare rău de situația clubului. Și-mi pare rău că nu s-au adus profesioniști la club! Uite, și la juniori, foarte mulți copii de valoare pleacă fiindcă nu sunt profesioniști, sunt puști care vor să crească. Nu se mai aduc jucători străini de valoare. Vin doar cei pe care să-i bage Dinamo în formă! Or tu ai nevoie de oameni care să intre imediat și să-ți aducă victorii. Dar dacă nu sunt bani, nu poți judeca”, a mai spus Marius Niculae. 


A ajuns un club de talia lui Dinamo să fie cumpărat de unul pe care nu-l știe nimeni! Și când vinzi o casă, îți dă celălalt o garanție, apoi, dacă nu aduce toți banii, nu i-o dai!

- Marius Niculae


Comentarii