Post Top Ad


Laude pentru noua achiziție a lui Dinamo

 
Dinamo a reușit să obțină semnătura lui Raul Albentosa (32 de ani), fundaș spaniol cu 93 de meciuri în La Liga. Acesta va juca în ”Ștefan cel Mare” până la finalul sezonului.


Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit la superlativ despre noua achiziție a ”câinilor”, care nu a mai jucat într-un meci oficial din decembrie 2019. Cu toate acestea, oficialul dinamovist spune că Albentosa este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic.


Mario Nicolae, despre Raul Albentosa: ”A venit de la Valencia și a făcut și un antrenament”

„Un jucător cum puțini au fost în România la nivel de profesionalism. Rămâi plăcut surprins când vezi un jucător care vine atât de bine pregătit după o perioadă lungă de inactivitate. A venit cu meniul lui, cu program de nutriție, cu gândul doar la fotbal, cu gândul la a salva Dinamo. Imediat cum a auzit de proiectul acesta al suporterilor a fost foarte interesat să vină și să pună umărul la salvarea clubului.


Discutăm de Dinamo, de proiectul acesta serios. Eu nu am discutat cu el doar de aceste două luni. A rămas că, dacă voi rămâne și eu de la vară și proiectul devine mai serios, pentru că el își dorește să câștige trofee, ne putem gândi că și de la vară Dinamo îl poate avea.


El și prin atitudinea lui, cum a venit, cum s-a prezentat, e un lider. E un jucător care are gândul doar la fotbal a spus Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

 Foto: Facebook@FCDinamoOfficial

Comentarii