Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


POLO | Junioarele noastre U19 se pregătesc pentru primirea medaliilor de AUR în Campionatul Național!

 


POLO | Junioarele noastre U19 se pregătesc pentru primirea medaliilor de AUR în Campionatul Național!


POLO. Junioarele noastre U19 se pregătesc pentru primirea medaliilor de AUR în Campionatul Național!

Echipa noastră de junioare U19 a câștigat astăzi două meciuri în cadrul turneelor 3 și 4 din cadrul Campionatului Național. Cu victoriile de azi, jucătoarele antrenate de Berttini Nenciu și Georgeta Kari și-au asigurat TITLUL NAȚIONAL, ediția 2021!

→ Meci 1: DINAMO - CSM Tg. Mureș 11-5. Au marcat pentru noi: Dumitru 1, Olteanu 6, Talianu 2, Constanda 1, Savu 1.

→ Meci 2:  DINAMO - CSS 1 Pajura București 10-7. Au marcat: Olteanu 6, Matei 2, Silișteanu 1, Zabalovici 1.

Lotul echipei Dinamo: Teresa Iliescu, Bianca Dumitru, Anissia Barbu, Maria Pătru, Alina Olteanu, Maria Talianu, Alexia Matei, Ecaterina Silișteanu, Gabriela Constanda, Rebeca Chelu, Ruxandra Ghiță, Alina Zabalovici, Iana Palamarciuc, Kira Savu, Rositsa Zhelyaskova. Antrenori: Berttini Nenciu și Georgeta Kari.

Medaliile vor fi acordate duminică, după ultimul meci din campionat. sursa: csdinamo

Comentarii