Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Un titular s-a refăcut și ar putea juca cu Gaz Metan

 Mihai Eșanu, 22 de ani, a revenit la antrenamentele normale la Dinamo și poate face deplasarea pentru meciul cu Gaz Metan.Gaz Metan - Dinamo se joacă vineri, 23 aprilie, de la ora 20:30.


Veste bună pentru Dusan Uhrin jr. Antrenorul lui Dinamo va avea mai multe opțiuni pentru postul de portar în acest final de sezon, după ce Mihai Eșanu a trecut peste problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă.


Revine Mihai Eșanu la Dinamo

În ultimele 4 etape, plus prima manșă a semifinalei Cupei, a apărat norvegianul Kongshavn, care a alternat golurile parabile cu paradele de efect. Eșanu a participat ieri și la miuță și-ar putea să revină printre titularii formației. Mihai a fost în lotul României U21 la Euro 2021 din Ungaria, revenind cu probleme musculare de acolo.


Dinamo va pleca spre Sibiu astăzi. Vineri, „câinii roșii” joacă la Mediaș, cu Gaz Metan. sursa: gsp.roComentarii