Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo anunță un proiect unicat în România

 




După ce au obținut licența pentru sezonul următor, suporterii și conducerea lui Dinamo pun la cale "un proiect de mare, mare anvergură". "Câinii" pregătesc lansarea unui serial de tip documentar, care va prezenta eforturile fanilor de a salva clubul.


Dinamo anunță "un proiect de mare, mare anvergură", pe modelul Sunderland și Boca Juniors

Anunțul a fost făcut de Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo. El a oferit drept exemplu Sunderland și Boca Juniors, formații din Anglia, respectiv Argentina, care au apelat la aceeași metodă în perioada recentă.


"Lucrăm la un proiect de foarte mare anvergură, împreună cu băieții din DDB. Încercăm să vedem dacă vom reuși să facem un parteneriat de mare, mare anvergură, așa cum au făcut Sunderland sau Boca Juniors, cu câteva episoade, urmând modelul acela.


Va fi legat de aportul acesta al programului DDB și al suporterilor, care iubesc această echipă necondiționat", a spus Mario Nicolae, pentru digisport.ro.


Mario Nicolae: "Sperăm să ne salvăm chiar și fără nevoia unui baraj"

Managerul sportiv al lui Dinamo a vorbit și despre șansele echipei de a se salva de la retrogradare. În prezent, echipa lui Dusan Uhrin ocupă locul 14, cu 15 puncte, după primele două runde din play-out.


"E clar că fiecare meci care trece în care nu aduni puncte va atârna greu în clasamentul final. Dar suntem încrezători că la fiecare meci putem să luăm lucrurile pozitive și vom putea să aducem puncte.


Și din discuțiile cu ei și cu staff-ul tehnic, chiar dacă se complică de la fiecare meci, suntem încrezători că din punctele rămase putem să sperăm că ne putem salva chiar și fără nevoia unui baraj", a mai spus Mario Nicolae.

Comentarii