Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dan Matei Agathon, un fan înfocat al „câinilor”, a criticat arbitrajele din Liga 1

 




Dan Matei Agathon (71 de ani), fost membru în Consiliul de Administraţie al lui Dinamo și un fan înfocat al „câinilor”, critică arbitrajele din Liga 1 și solicită fie implementarea video-arbitrajului, fie aducerea arbitrilor străini în România. 


Dan Matei Agathon a fost de două ori ministru al Turismului, între 1992 și 1996, apoi între 2000 și 2003.

Dan Matei Agathon susține că Dinamo a pierdut cel puțin 12 puncte de pe urma erorilor de arbitraj și acuză existența unei „porniri anti-Dinamo” în fotbalul românesc. Acesta a amintit de greșelile „centralului” Marcel Bîrsan la meciul pierdut de „câini” cu 0-1, în care doi dinamoviști au fost eliminați. 


„Dinamo este cea mai dezavantajată echipă de fotbal din România. Situația din clasamentul de astăzi este una mincinoasă. Dacă am adăuga minimum 12-14 puncte provenite din erori grave de arbitraj, eram într-o cu totul altă poziție. Dar asta este, mergem mai departe. Vassaras și Deaconu fac în continuare ceea ce își doresc. E ceva ce nu poți să-ți imaginezi. 


Mai este o chestie. Înainte se puteau recuza arbitri, acum acest drept al cluburilor a fost dat la o parte. Așa și FCSB vrea să recuze, și Dinamo vrea, dar nu au cum. Nu-mi dau seama de ce există această pornire anti-Dinamo. Această linie roșie a fost deja depășită și dacă continuă așa, nu știu ce facem. 


Facem și noi memorii la CCA, că tot nu le citește nimeni, la LPF, care ar trebui să fie mai activă și să apere cluburile, la FRF, care ar trebui să se ocupe mai mult de fotbal. Apoi mergem la UEFA, la FIFA. Nu se poate, nu poți să taci din gură și să te uiți cum etapă de etapă ești furat. În meciul cu Cluj Dinamo a demonstrat devotament, o pregătire fizică incredibilă, o bună poziționare pe teren și luptă de gladiatori. Deci se poate, dar dacă nu erau cei doi dați afară absolut inutil.


Dacă nu avem VAR, eu o să propun conducerii lui Dinamo să cerem arbitri străini. Ori VAR, ori arbitri străini, astfel nu se mai poate”, a spus Agathon la GSP Live. 


Dan Matei Agathon nu este mulțumit nici de delegarea lui Horațiu Feșnic la meciul din această seară, pe care Dinamo îl va juca în compania Academicii Clinceni. „Nu sunt foarte încântat. Aș fi încântat să ne arbitreze Hațegan în fiecare meci. El și dacă greșește știi că a fost o greșeală omenească”.


M-am înscris în DDB. La început am privit cu indulgență. Am zis că stilul ăsta socios e greu de crezut că se poate face în România. Dar este un succes extraordinar, asta demonstrează că Dinamo are cei mai fideli și speciali suporteri din România. Galeria reprezintă o forță. Fără băieții ăștia din PCH, Dinamo era moartă, îngropată și avea și parastasul făcut de un an. 

- Dan Matei Agathon



sursa: gsp.ro


Comentarii