Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


VOLEI FEMININ | Final de sezon și pentru fetele de la Dinamo. Avem medaliile de bronz!

 

Sezonul 2020-2021 s-a încheiat pentru voleibalistele de la CS Dinamo după cel de-al doilea turneu play-off (grupa 1-4), desfășurat la Târgoviște, în perioada 16-18 aprilie. Jucătoarele dinamoviste nu au mai punctat în clasament în cele trei meciuri disputate, însă niciunul dintre meciuri nu a mai avut miză, pentru că locul trei era securizat încă de la turneul anterior.


”În ultimele meciuri am jucat cu Paula Partnoi, Anamaria Tara Cristea și Irina Kosinski. Ne-au ajutat tot sezonul, au fost alături de noi, era normal să le oferim ocazia să joace, mai ales că rezultatele nu mai schimbau cu nimic ierarhia”, spune team-managerul Ana Maria Ștefan.


În ultimele două jocuri, Dinamo a pierdut cu CS Medgidia și cu noua campioană, CSM Târgoviște (ambele meciuri 0-3).


Felicitări sportivelor, staffului tehnic format din Milos Gavrilovic (antrenor), Alexandru Bacșiș (statistician), Cicilia Dumitru (masor), dar și team-managerului Ana Maria Ștefan!


Cea mai eficientă jucătoare de la Dinamo în acest sezon a fost Eli Uattara, cu 337 de puncte, urmată de Maria Katakasheva cu 284 puncte și Nasya Dimitrova cu 244 puncte.


sursa: csdinamo.eu


Comentarii