Ultima Postare

Va străluci acest tânăr jucător la Dinamo - Ce părere ai despre el?

  sursa foto:GSP.ro Răzvan Pașcalău, un tânăr de 20 de ani și fost campion în Italia în competiția Primavera cu Lecce U19,  a împărtășit care sunt așteptările sale majore pentru acest sezon. Clujeanul, care în copilărie era fan al  echipei Dinamo, își arată entuziasmul specific vârstei. Dinamo își construiește propria generație de  jucători chiar în Liga 1, aducând tineri formați în academii din afara țării. Printre acești tineri cu  potențial, se regăsește și fundașul central Răzvan Pașcalău, transferat în această vară. Tânărul este atât talentat, cât și articulat. Originar din Cluj, Răzvan vorbește cu o energie debordantă  despre aspirațiile sale. Sinceritatea specifică vârstei îl face să se exprime autentic, fără să spună lucruri  doar de dragul conversației. Răzvan Pașcalău este un suporter al echipei Dinamo, dar și al U Cluj. La o acțiune de promovare organizată de club la Macron Store, clujeanul a povestit cum a devenit fan  Dinamo. Este o "moșt

Post Top Ad






VOLEI FEMININ | Final de sezon și pentru fetele de la Dinamo. Avem medaliile de bronz!

 





Sezonul 2020-2021 s-a încheiat pentru voleibalistele de la CS Dinamo după cel de-al doilea turneu play-off (grupa 1-4), desfășurat la Târgoviște, în perioada 16-18 aprilie. Jucătoarele dinamoviste nu au mai punctat în clasament în cele trei meciuri disputate, însă niciunul dintre meciuri nu a mai avut miză, pentru că locul trei era securizat încă de la turneul anterior.


”În ultimele meciuri am jucat cu Paula Partnoi, Anamaria Tara Cristea și Irina Kosinski. Ne-au ajutat tot sezonul, au fost alături de noi, era normal să le oferim ocazia să joace, mai ales că rezultatele nu mai schimbau cu nimic ierarhia”, spune team-managerul Ana Maria Ștefan.


În ultimele două jocuri, Dinamo a pierdut cu CS Medgidia și cu noua campioană, CSM Târgoviște (ambele meciuri 0-3).


Felicitări sportivelor, staffului tehnic format din Milos Gavrilovic (antrenor), Alexandru Bacșiș (statistician), Cicilia Dumitru (masor), dar și team-managerului Ana Maria Ștefan!


Cea mai eficientă jucătoare de la Dinamo în acest sezon a fost Eli Uattara, cu 337 de puncte, urmată de Maria Katakasheva cu 284 puncte și Nasya Dimitrova cu 244 puncte.


sursa: csdinamo.eu


Comentarii