Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VOLEI FEMININ | Final de sezon și pentru fetele de la Dinamo. Avem medaliile de bronz!

 

Sezonul 2020-2021 s-a încheiat pentru voleibalistele de la CS Dinamo după cel de-al doilea turneu play-off (grupa 1-4), desfășurat la Târgoviște, în perioada 16-18 aprilie. Jucătoarele dinamoviste nu au mai punctat în clasament în cele trei meciuri disputate, însă niciunul dintre meciuri nu a mai avut miză, pentru că locul trei era securizat încă de la turneul anterior.


”În ultimele meciuri am jucat cu Paula Partnoi, Anamaria Tara Cristea și Irina Kosinski. Ne-au ajutat tot sezonul, au fost alături de noi, era normal să le oferim ocazia să joace, mai ales că rezultatele nu mai schimbau cu nimic ierarhia”, spune team-managerul Ana Maria Ștefan.


În ultimele două jocuri, Dinamo a pierdut cu CS Medgidia și cu noua campioană, CSM Târgoviște (ambele meciuri 0-3).


Felicitări sportivelor, staffului tehnic format din Milos Gavrilovic (antrenor), Alexandru Bacșiș (statistician), Cicilia Dumitru (masor), dar și team-managerului Ana Maria Ștefan!


Cea mai eficientă jucătoare de la Dinamo în acest sezon a fost Eli Uattara, cu 337 de puncte, urmată de Maria Katakasheva cu 284 puncte și Nasya Dimitrova cu 244 puncte.


sursa: csdinamo.eu


Comentarii