Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


VOLEI FEMININ | Final de sezon și pentru fetele de la Dinamo. Avem medaliile de bronz!

 

Sezonul 2020-2021 s-a încheiat pentru voleibalistele de la CS Dinamo după cel de-al doilea turneu play-off (grupa 1-4), desfășurat la Târgoviște, în perioada 16-18 aprilie. Jucătoarele dinamoviste nu au mai punctat în clasament în cele trei meciuri disputate, însă niciunul dintre meciuri nu a mai avut miză, pentru că locul trei era securizat încă de la turneul anterior.


”În ultimele meciuri am jucat cu Paula Partnoi, Anamaria Tara Cristea și Irina Kosinski. Ne-au ajutat tot sezonul, au fost alături de noi, era normal să le oferim ocazia să joace, mai ales că rezultatele nu mai schimbau cu nimic ierarhia”, spune team-managerul Ana Maria Ștefan.


În ultimele două jocuri, Dinamo a pierdut cu CS Medgidia și cu noua campioană, CSM Târgoviște (ambele meciuri 0-3).


Felicitări sportivelor, staffului tehnic format din Milos Gavrilovic (antrenor), Alexandru Bacșiș (statistician), Cicilia Dumitru (masor), dar și team-managerului Ana Maria Ștefan!


Cea mai eficientă jucătoare de la Dinamo în acest sezon a fost Eli Uattara, cu 337 de puncte, urmată de Maria Katakasheva cu 284 puncte și Nasya Dimitrova cu 244 puncte.


sursa: csdinamo.eu


Comentarii