Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


LUPTE | Cristian Murgui și Mihai Drăgan au câștigat Cupa României U15

 

Juniorii dinamoviști continuă să-și reconfirme valoarea la competițiile organizate în țară. După medaliile de la turneul internațional de la Cluj-Napoca, luptătorii de greco-romane Cristian Murgui și Mihai Drăgan s-au clasat pe primul loc la Cupa României U15, competiție desfășurată la Odorheiu Secuiesc (23-25 aprilie).


Sportivii dinamoviști antrenați de Sandu Marian și Valentin Vizante au avut evoluții solide, care le conferă un statut de lideri la categoriile lor de greutate. Cristian Murgiu a concurat la 57 kg, iar Mihai Drăgan la 62 kg.


Un al treilea sportiv dinamovist, Patrick Rotaru, s-a clasat pe locul 2 la categoria 68 kg.sursa: csdinamo.eu

Comentarii