Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






S-a accidentat azi

 



Joseph Akpala, atacantul în vârstă de 34 de ani transferat în urmă cu două săptămâni la Dinamo, s-a accidentat și le dă motive de îngrijorare oficialilor din „Ștefan cel Mare”.


Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a oferit detalii despre accidentarea suferită de către Joseph Akpala.


„S-a accidentat în aceasta dimineața, la antrenament, în urma unui joc școală. Urmează să facă un RMN să vedem despre ce este vorba. Din păcate, sunt momente dificile pentru Dinamo în fiecare zi și lucururile nu merg așa cum ne-am dori.


Nu știu ce să vă spun acum, pare ceva mai complicat, având în vedere că nu este vorba despre ceva muscular. Accidentările sunt imprevizibile în sport și în viață. Este un jucător care își dorește foarte mult să ajute Dinamo, de asta a și acceptat să vină în momentele astea. Un mare profesionist și un băiat de mare calitate”, a spus Mario Nicolae, în  pentru ProSport.


Comentarii