Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


PCH: "Cum să dai banii din alocații ca să-ți cânte «Babanu»?”

 

Peluza Cătălin Hîldan s-a luat de Ricardo Grigore după meciul pierdut de Dinamo, 1-3 cu Academica Cliceni, în ultima etapă din sezonul regulat.Ricardo Grigore, fundașul central al lui Dinamo, a dat o petrecere pe cinste de ziua lui. Apărătorul a împlinit 22 de ani pe 7 aprilie

La evenimentul fără distanțare socială au participat mai mulți colegi de la Dinamo, Florin Bejan, Paul Anton, Robert Moldoveanu și Mihai Eșanu.

Fanii-acționari au postat un mesaj pe contul de Facebook în care îl taxează dur pe fundaș pentru că a petrecut înainte de meci, dar și pentru declarația de la finalul meciului, când, întrebat despre ce s-a întâmplat la acea petrecere, a spus că: „Nu vreau să-mi comentez viața personală în spațiul public. Este viața mea și nu comentez. Îmi cer scuze dacă deranjez pe cineva”.


În comunicat, fanii lui Dinamo îl dau exemplu pe Ștefan Radu, fundaș crescut la juniorii clubului și ajuns fotbalistul cu cele mai multe meciuri în tricoul lui Lazio.


Din versurile manelelor nu vei învăța niciodată să te înalți. Nu vei învăța să fii deasupra mizeriei, corupției, minciunii, nu vei învață că lucrurile care contează cu adevărat sunt sus, nu vei învăța să dai banii pe-o carte. 


Vei învăța doar să arunci cu bancnote pe jos, să le lipești pe frunte, să dai muzica mai tare și mintea mai încet, vei învăța să alergi după tot ce e trecător și de prost gus, vei învăța că n-ai nevoie să-nveți.


Acolo sunt oameni care râd cu tine, te filmează și apoi vând filmarea pentru două ciorbe primului cancanist. Ce poți să înveți într-o astfel de companie?! Cum să dai bani ca să-ți auzi numele strigat la microfon alături de ”pentru Nelu Cocalaru, se știe! Și pentru Regele Racheta mondenilor”?!!


Te-ai gândit măcar o clipă că banii ăia de dedicație erau banii dați de un copil din alocație? Sau erau banii unei femei care a renunțat la tratamentul pentru ochi, pentru a-i ajuta cu puținul ei pe jucătorii lui Dinamo?


Ai spus că e viața ta personală și nu dai socoteală nimănui. Bine. Nu ești obligat să asculți ce ți-am scris aici. Nici tu, nici vreun alt coleg de-al tău. Dar gândește-te că cei care ți-o spun sunt oameni care chiar țin la tine, care cred în potențialul tău, cărora le pasă de viitorul tău.


Ai împlinit 22 de ani. În urmă cu 13 ani, un jucător crescut de Dinamo, la fel ca și tine, a plecat la Lazio. Zilele trecute, în timp ce ție îți cânta ”Babanu”, lui îi cânta toată Cetatea Eternă a Romei. 


Pentru că atunci când era tânăr a privit în sus și și-a pus ținte înalte.

- PCH


sursa: gsp.ro

Comentarii