Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Nemanja Petrovic a rămas cu un gust amar fiindcă nu a fost păstrat la Dinamo

 Nemanja Petrovic (23 de ani) a rămas cu un gust amar fiindcă nu a fost păstrat la Dinamo după testele de la Săftica, fiind preferat Joseph Akpala (34) în locul său.Dinamo păcătuiește în faza ofensivă, un detaliu crunt ce a dus-o pe loc retrogradabil. Atacanții n-au mai punctat deloc în ultimele 14 etape, iar echipa ce a dat cei mai mulți golgeteri all time Ligii 1 are o ofensivă deplorabilă, 4 reușite în ultimele 13 runde! Când nu a fost înregistrată nicio victorie, ci doar trei remize.


Petrovici a părăsit Dinamo și se relaxează în aceste zile la Dubai. „Chiar nu pricep ce s-a întâmplat de nu am fost reținut la Dinamo. Mai mult, destul de mulți fotbaliști de la echipă mă apreciau și chiar mi-au spus-o direct. Puteți verifica! Nu știu cine nu a vrut ca eu să rămân. Poate că antrenorul, poate că nu eram la fel de faimos precum Akpala, de exemplu. Dar aș fi putut oferi ceva bun. 


Sincer, nu știu dacă aș fi putut juca imediat. Le-am și spus că am nevoie de puțin timp, adică o săptămână sau două, nu mai mult. Dar, ca fapt divers, mulți jucători erau la același nivel cu mine, nu erau pregătiți. M-am simțit un pic obosit la început, apoi eram foarte bine la sfârșitul săptămânii. Și eram unul dintre cei mai buni! 


Le-am spus că nici nu vreau mulți bani, să-mi dea doar cât să mă descurc la București să trăiesc, să mă cazeze undeva și să-mi asigure masa"


Eu mi-am plătit deplasarea în România, Dinamo nu a cheltuit cu mine pe durata cât am stat la antrenamente. Cred că ar fi făcut o afacere foarte bună cu mine.

- Nemanja Petrovicsursa: gsp.ro

Comentarii