Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo va cere daune pentru imagine


Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping efectuat de cei de la ANAD, la meciul din Cupa României, cu FCSB.

Imediat după ce a fost depistat cu substanţe interzise în corp, Magaye Gueye a fost suspendat până când se va lua o decizie în urma anchetei finalizate de către cei de la ANAD.


Mario Nicolae, managerul sportiv al celor de la Dinamo, spune că lucrurile nu vor rămâne nerezolvate. Acesta spune că echipa din Ştefan cel Mare va cere daune pentru afectarea imaginii clubului Dinamo, în urma acestui scandal.


,,Nu mai suntem aşa apdataţi, pentru că din punctul nostru de vedere, jucătorul este suspendat. Contractul lui este deocamdată suspendat, urmând ca în momentul în care vom avea o decizie finală să vedem şi noi ce măsuri vom lua împotriva lui, pentru că lucrurile nu vor rămâne aşa. Sa nu creadă cineva că doar s-a rupt contractul şi ‘Mulţumim, Magaye’. Cu siguranţă Dinamo va cere ceva daune pentru imaginea creată în urma acestui scandal. Imaginea lui Dinamo a fost pătată peste tot în lume.


Este suspendat din momentul în care s-a dat prima decizie, din ce înţeleg a plecat de atunci în Franţa şi aşteaptă şi el împreună cu avocaţii lui. În ceea ce priveşte legătura între Dinamo şi Magaye, lucrurile sunt clare. Jucătorul este suspendat până când vom avea decizia organelor competente, urmând ca mai apoi clubul Dinamo să ia o decizie ce va face .”, a declarat Mario Nicolaesursa: realitateasportiva.net

sursa foto: digisport.ro

Comentarii