Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a ratat transferul unui atacant

 


Dinamo a ratat transferul unui golgheter care să o ajute în lupta din play-out. Mario Nicolae, omul care conduce destinele clubului, a dezvăluit că formaţia din Ştefan cel Mare a fost aproape de a-l aduce pe Hugo Vieira (32 de ani), liber de contract în prezent, trecut pe la Benfica, Braga sau Steaua Roşie Belgrad.


Aflată în lupta pentru supravieţiure, Dinamo a făcut trei transferuri în această pauză pricinuită de meciurile echipei naţionale a României. Cedric Sorhiando, Constantin Nica şi Raul Albentosa au semnat cu "câinii", iar Mario Nicolae pusese la cale şi o altă mutare, care a picat însă în ultima clipă.


Hugo Vieira a fost dorit în Ştefan cel Mare şi atacantul portughez îşi dăduse acceptul să vină să joace la Dinamo, însă după ce s-a sfătuit cu prieteni de-ai săi, jucători portughezi în Liga 1, acesta a luat decizia să nu mai semneze cu trupa alb-roşie. Mario Nicolae, conducătorul lui Dinamo, a dezvăluit transferul ratat.


”Ne-am mai fi dorit să aducem 1-2 jucători, dar nu este deloc uşor. Sunt jucători care confirmă că vin şi după câteva zile se răzgândesc. Este vorba despre un atacant portughez, un jucător important şi golgheter la Steaua Roşie Belgrad, îşi dăduse OK-ul să vină, iar după două zile a spus că a discutat cu prieteni din România, cu conaţionali de-ai săi şi a luat decizia că Dinamo nu este cea mai bună variantă pentru el, având în vedere istoricul şi problemele din ultimul an”, a spus Mario Nicolae, la Look Sport LIVE.


200.000 de euro este cota de piaţă a lui Hugo Vieira în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.comsursa: telekomsport.ro

Comentarii