Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo are un nou antrenor!

 
Dusan Uhrin jr. e noul antrenor al lui Dinamo! Tehnicianul de 53 de ani îl va înlocui pe Gigi Mulțescu, care a demisionat după înfrângerea cu Astra, scor 0-1, în prima semifinală a Cupei României, manșa tur. 


S-a bătut palma cu Uhrin, care mâine va conduce antrenamentul roș-albilor.


Cehul se află deja la București și va semna un contract pe un an și 3 luni cu Dinamo. Dragoș Picu, antrenor cu portarii, și Denis Kavan, preparator fizic, vor face parte din staff-ul tehnic al lui Uhrin.


6.000 de euro

este salariul pe care îl va avea Uhrin la Dinamo


sursa: gsp.ro

Comentarii