Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuţ Lupescu: "Este un program socios extraordinar, care sunt sigur că se va mai extinde, echipa să fie în mare măsură a socios, plus Ministerul de Interne"

 
"Eu sper să termine cu Dinamo Kiev, să vină la Dinamo Bucureşti.  Să vină la Dinamo, dar nu la pensie, să vină să muncească", a spus Lupescu


Ionuţ Lupescu consideră că nu este o ruşine dacă Dinamo va retrograda, ci dimpotrivă, atunci echipa trebuie sa fie mai unită. 


"S-au adunat foarte multe în ultimul an, dar eu sunt sigur că ei singuri pot să iasă din acest impas. Eu cred că sunt mult mai valoroşi decât poziţia din clasament. 


Este un program socios extraordinar, care sunt sigur că se va mai extinde. Şi eu cred că viitorul lui Dinamo este ca echipa să fie în mare măsură a socios, plus Ministerul de Interne, care să vină cu un stadion nou. 


Cred că ăsta trebuie să fie viitorul lui Dinamo. Restul, toţi care vin, oameni de bine care vor să crediteze clubul... v-am mai spus, au dat un leu şi au luat zece. Mai bine ne împrumutăm la bancă, e mai ieftin.


Trebuie să calculăm şi posibilitatea asta (n.r. - a retrogradării). Nu înseamnă că dacă se retrogradează, totul se destramă. Dimpotrivă, atunci trebuie să fim şi mai uniţi. Dar până atunci mai există o speranţă. Mai sunt multe puncte puse în joc şi pe care băieţii ar trebui să le câştige", a declarat fostul intrenaţional român. sursa: telekomsport.ro


Comentarii