Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a reînnoi parteneriatului cu o firma

 


Dinamo a anunțat în urmă cu scurt timp reînnoirea parteneriatului cu firma lui Nicolae Badea. Înțelegerea, care expira în această vară, a fost prelungită cu încă un an.


Într-o perioadă în care Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă din istorie, „câinii” mai primesc și vești bune. Firma lui Nicolae Badea, omul care veghează clubul din umbră, va continua să sponsorizeze echipa și din sezonul viitor.


Dinamo anunță că a bătut palma cu firma lui Nicolae Badea

„Suntem bucuroși să anunțăm prelungirea contractului cu unul dintre cei mai importanți parteneri ai clubului nostru. Dincolo de notorietate în România, ComputerLand reprezintă garanția succesului în această lume a tehnologiei și suntem convinși că vom reuși, susținuți de partenerul nostru, să reclădim performanța sportivă. 


Parteneriatul dintre Dinamo și ComputerLand a fost semnat până la 31 mai 2022, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți. Suporterii dinamoviști merită un club puternic”, a declarat Constantin Eftimescu, directorul general al „câinilor”, potrivit paginii oficiale de Facebook. sursa: gsp.ro

Comentarii